Douche 

Gaan we het echt over water hebben? Het is eind juni en half Nederland staat al een maand onder water. Het was de natste juni ooit en jullie gaan schrijven over water? Ja. Want om te beginnen is Nederland nu eenmaal een waterland en horen die buien bij ons land zoals hagelslag, stroopwafels en drop. Niet iedereen vindt dat lekker, maar het is het wel honderd procent Hollands. Daarnaast zijn wij van nature optimistisch ingesteld en weten we zeker dat die zon vroeg of laat tevoorschijn komt. Dan zijn Nederlanders een tikje raar, want dan zoeken we juist dat water weer op. Liefst in eigen tuin.

Schanskorf buitendouche

 

Sommigen onder ons kunnen zich laven aan de luxe van een heus zwembad, anderen pakken het iets bescheidener aan. Gabinova heeft voor iedereen mooie oplossingen. Wat dacht u van een buitendouche? Na het zwemmen of gewoon lekker languit bakken in het gazon even een frisse douche, gewoon buiten. Hoe klinkt dat? Dat moet dan vanzelfsprekend wel beschut kunnen. Dat kan: die buitendouche kunt u fraai afschermen met steenkorven. U hoeft niet bang te zijn voor roest of anderszins ellende, want de schanskorven zijn bijzonder duurzaam en zijn bestand tegen vocht in elke hoeveelheid.

 

Helemaal af wordt het als de kraan of douche in de schanskorf is verwerkt. Gabinova levert korfpilaren met geïntegreerd kraan- of douche-element. Neerzetten, aansluiten en klaar. Voor een bescheiden investering krijgt u het onbetaalbare gevoel van luxe. Lekker even afspoelen na een dag in de tuin, opfrissen en door naar de barbecue. Genieten kan zo eenvoudig zijn.