In Nederland maken wij graag een praatje met onze buren, maar zijn wij ook erg gericht op onze privacy. Een schanskorf schutting is ideaal wanneer u uw tuin op een stijlvolle manier wilt afsluiten. Doorgaans worden vele schuttingen bij een bouwmarkt gekocht. Dit zijn prefab houten onderdelen en zijn vaak niet van langdurige kwaliteit. Daarnaast kost een houten schutting vaak veel onderhoud en de Nederlandse weersomstandigheden doen vaak niks goed voor een houten schutting.

Naast dat een schanskorf schutting onderhoudsvrij is, is deze ook stijlvoller en kunt u het op maat laten maken bij Gabinova zodat ze altijd passen! 

 

Schanskorven met openhaard

 

Schanskorf schutting zelf maken

Vindt u een schanskorf schutting te extreem? Dan kan een schanskorf composiet de oplossing bieden! Composiet is een mix van hout en kunststof, is duurzaam én onderhoudsvrij. U heeft er daardoor jarenlang plezier van, zonder omkijken.

Bij Gabinova is een schanskorf schutting zelf maken erg eenvoudig. Wij leveren de korven voorgemonteerd bij u af en u hoeft deze alleen te plaatsen en te vullen. U kunt onze doe het zelf uitleg bekijken, daar leest u stap voor stap hoe u de steenkorven plaatst. Wilt u echts iets bijzonders in uw tuin? Ga dan een schanskorf schutting zelf maken bij Gabinova en u heeft er decennia lang plezier van!