Weet u al wat u dit jaar in de tuin gaat doen? In de voorgaande blogs hebben we het al kort gehad over de trends voor het komende jaar, maar we willen daar graag onze ideeën aan toevoegen. Persoonlijk houden wij van kleur in de tuin. Het grote voordeel van schanskorven is dat het korven zijn. Korven zijn manden die je kunt vullen, maar je kunt er ook dingen aan hangen. Sterker: wij leveren zelfs speciale haken waarmee je plantenbakken kunt bevestigen aan de schanskorven. 

 Schanskorf bloembak

 

Of je laat een klimop tegen en door de korven heen groeien. Als je de korven gebruikt om flora en fauna te huisvesten in de tuin, dan vallen de korven veel minder op. Hoewel wij dat laatste helemaal niet erg vinden, dat zult u ongetwijfeld begrijpen. Wij vinden die schanskorven in alle verscheidenheid altijd een verrijking voor elke tuin. Helemaal omdat ze zo divers ingezet kunnen worden. Stelt u zich eens voor: zo'n klimop die 's avonds dan belicht wordt met ledspots in de korven. Een prachtig effect!

 

Steenkorven schutting 

Enfin. We zullen u in de komende weken meer ideeën aan de hand doen. Mocht u tussentijds advies nodig hebben, dan weet u ons inmiddels te vinden.

 

Steenkorven bloembak