Schanskorf trap 

Rare vraag. Natuurlijk konden wij dat. Binnen vier weken leverden wij de korven die 22 centimeter in de grond zijn verankerd, naast de betonnen trap. Op foto's was goed te zien waarom deze klant op zoek was naar een nieuwe trapbeschotting: de houten panelen die nu tegen de metalen leuning waren geplaatst, waren zo goed als vergaan en gaven een bijzonder armoedige aanblik, vooral omdat de planken allemaal waren verzakt. Daar wilde de eigenaar voor eens en voor altijd vanaf, dus had hij gezocht naar duurzaam materiaal dat tientallen jaren mooi blijft en bovendien rechtop blijft staan, mits goed verankerd in de bodem.

 

Waar de trap naar toe gaat? Het geheel is onderdeel van een boomgaard en juist daarom wilde de eigenaar een zo natuurlijk mogelijk ogende trap.

Schanskorf trap

Dat effect wordt bereikt door langs de treden schanskorven te plaatsen met een wat grovere, Ardenner grijze breukstenen. De korven hebben door gebruik te maken van verschillende hoogtes hetzelfde verloop als de trap zelf.

We waren zelf heel blij met het resultaat en gelukkig deelde de klant die mening met ons. Hij stuurde afgelopen weekend nog een mailtje waarin hij uitvoerig bedankte voor de uitstekende service en de op maat gemaakte korven.

 

Geen dank. Daar zijn we voor.