Bovendien viel er nauwelijks een drup water, waardoor ons land vanuit de lucht na enige tijd een dorre, vergeelde aanblik gaf. Geen weer om veel in de tuin te doen. 

 

Schanskorven met composiet

 

Hoe anders is dat nu. Onze agenda's raken inmiddels goed gevuld met mooie opdrachten. Mensen hebben de grotere klussen duidelijk uitgesteld tot aan de herfst. Zo zien we op dit moment een goed gevulde orderportefeuille met complete tuinrenovaties, waar we niet alleen de tuinomheining voor onze rekening nemen, maar ook de terrassen en vijverpartijen. In sommige gevallen doen we ook het hele ontwerp, in andere gevallen werken we nauw samen met tuinarchitecten.

 

 Schanskorven met composiet

 

Daarbij merken we ook dat onze economie echt weer beter draait. Dat merken we vooral in de aanvragen voor hele terrasrenovaties. Populair is het verzonken terras dat iets lager ligt dan bijvoorbeeld het gazon of de perken. Met korven worden traptreden gemaakt,die weer overgaan in een lage afzetting van dat terras en zelfs in een haardpartij. Na zo'n zomer willen mensen graag zoveel mogelijk buiten leven en dat zien we terug in de aanvragen voor haarden. Dat zijn uitdagende projecten waar we goed moeten kijken naar hoe we de korven neerzetten en hoe we met grondkering omgaan. Draaien we onze hand niet voor om.

 

Schanskorven met composiet

 

Die mooie zomer mag dan voorbij zijn, wij maken ons op voor een mooie herfst.