Wanneer u graag gezelligheid en een stijlvol uiterlijk in uw tuin wilt krijgen raden wij een schanskorf haard aan. Wanneer u veel zorg aan uw tuin besteed verdienen u en uw tuin veel aandacht. Toch hebben vele tuinen een tuinhaard van de bouwmarkt die vaak niet lang mee gaan. Een schanskorf haard doet dit zeker! Wij hebben onze gaaspanelen een zink-aluminium coating (95% zink en 5 % aluminium) gegeven. Daarnaast zijn deze panelen 3000 uur durende zoutsproeitest ondergegaan (DIN 50021) en hebben ze deze doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in normaal milieu en daarom kunnen wij u garanderen dat een steenkorf bloembak jarenlang mee gaat! Naast de hoge kwaliteit zijn is een schanskorf haard van Gabinova erg stijlvol en geeft het uw tuin een chique uitstraling!

 

Schanskorf haard maken

Bij Gabinova kunt u heel eenvoudig een schanskorf haard maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de haard in een zelf ontworpen steenkorf te plaatsen! Hierdoor sluiten de schanskorf met haard perfect aan in uw tuin.

Doordat wij onze korven voorgemonteerd leveren kunt u gemakkelijk zelf de schanskorf haard maken. Het enige wat u hoeft te doen is de korven te plaatsen en te vullen met de stenen. En u kunt het vuur aansteken. En wanneer dit vuur in de avond brand verlicht het de breukstenen en geeft daardoor een heel speciaal en warm effect, alsof de zon ondergaat in uw tuin. Bekijk onze tuinhaarden en u zult zien dat u een ruime keuze heeft aan maten en vormen!

 

Tuinhaard: fraaie warmte