Wij kunnen allerlei dingen maken van steenkorven, zo ook tuinmeubelen. Elke maat en vorm is bij ons mogelijk. Neem bijvoorbeeld een schanskorf bank die u kunt decoreren met een paar fraaie loungekussens. Met onze fijnmazige korven en kleinere breukstenen is een stoel of een bank zo gemaakt, precies zoals u zelf heeft ontworpen. Wanneer u hiervoor kiest kunt u zelf de afmetingen, soort breukstenen en accessoires uitkiezen.

Het resultaat van een schanskorf bank is dat het stijlvol in de tuin staat en dat het gegarandeerd jarenlang mee gaat. Geniet deze zomer nog meer van uw tuin op een stijlvolle schanskorf bank!

 

Schanskorf bank ontwerpen

Bij Gabinova kunt u zelf uw schanskorf bank ontwerpen! Naast deze banken kunt u alle schanskorf artikelen bij ons op maat laten maken waardoor het perfect aansluit in uw tuin.

 

Schanskorven hoekbank

 

Normale tuimeubelen van hout en plastic kunnen erg duurzaam zijn, maar gaan er op den duur toch aan onder. Schanskorven daarentegen niet! Doordat wij de gaaspanelen een zink-aluminium coating geven kunnen wij u garanderen hoge kwaliteit. Wilt u toch een schanskorf bank ontwerpen met hout? Daar kunt u ook voor bij Gabinova terecht. Wij hebben een ruime collectie aan steigerhout meubelen waar u verschillende tuinstoelen, -tafels en -sets ziet. En ook dan heeft u iets unieks in uw tuin! 

 

Schanskorven hoekbank