Naast dat u een stijlvolle en mooie tuin heeft, heeft misschien ook een voortuin. Deze wordt vaak vergeten en dat is zonde. Het is prachtig wanneer zowel de voor- als de achtertuin in dezelfde stijl zijn vormgegeven. Steenkorven in de voortuin kunnen veel voor uw tuin doen! Bij Gabinova kunt u alles op maat krijgen, zo ook onze schanskorven. Daardoor passen deze in elke voortuin, ook wanneer u niet over een hele grote beschikt. Daarnaast kunnen wij als één van de weinigen schanskorven met hoeken maken zodat u uw steenkorven in de voortuin krijgt zoals u wilt!

Wanneer u een pad langs het huis heeft liggen die de voortuin met de achtertuin verbindt kunt u ervoor kiezen om de stijl door te laten trekken. Dit kunt u doen door een soort siersplit op de bodem te gebruiken. Rouge Royal breukstenen of de Noorse graniet met een Canadian Slate als bodembedekking is een ware aanrader. De Canadian Slate is in meerdere kleuren verkrijgbaar!

 

Schanskorf voortuin

 

Men denkt vaak dat het lastig is korven te monteren. Echter zijn steenkorven in de voortuin plaatsen bij Gabinova erg eenvoudig! Wij leveren de korven voorgemonteerd af waardoor u deze alleen hoeft vast te monteren en te vullen. 

 

Schanskorf voortuin

 

Het doortrekken van de stijl in uw tuin naar de voortuin is erg eenvoudig. Heeft u bijvoorbeeld een schutting die van de tuin langs het huis naar de voortuin loopt? Dan kunt u deze gewoon doortrekken. Wanneer u dit massief vindt raden wij aan lage steenkorven in de voortuin te plaatsen en de hogere in de achter tuin. Daardoor krijgt u het stijlvolle gewenste effect!

Op onze website kunt u bij ons fotoalbum allerlei inspiratie opdoen voor uw tuin. Heeft u bijvoorbeeld al aan een prachtige schanskorf tuinhaard of stijlvolle schanskorven bloembakkengedacht? Deze kunnen veel stijl geven aan uw (voor)tuin!

 Schanskorven voortuin