Wat betekent dat? U kunt bijvoorbeeld één korf van vijf meter lengte bestellen. Of u bestelt vijf meter lengte over twee korven. Tijdens de productie houdt Gabinova dan standaard al rekening met een paar zaken. De korven worden gemaakt van gaaspanelen van 2 bij 1 meter met een draaddikte van vier millimeter en een maaswijdte van vijftig bij vijftig millimeter. Die gegevens kunt u als klant ook niet veranderen. Het is dus echt een kwestie van lengte, hoogte, breedte, aantal. Klaar.

 

Schanskorven zelf ontwerpen

 

Bij het ingeven van de maatvoering dient u zowel in de hoogte, breedte en lengte een veelvoud van 5 centimeter aan te houden. Dat heeft te maken met de maaswijdte van de panelen: die zijn, zoals gezegd, vijftig bij vijftig. En u moet rekening houden met het soort stenen waarmee u de korven wilt vullen. Bij kleinere, smallere korven kunt u beter kiezen voor een kleinere maat breukstenen. Omdat het mooier is? Nee. Dat heeft te maken met het feit dat korven na vulling letterlijk iets ‘uitzetten’. Na het vullen worden de korven in lengte en breedte ongeveer twee centimeter groter.

 

Schanskorven zelf ontwerpen

 

Dat uitbuiken wordt voorkomen door in de schanskorven afstandshouders, de zogenaamde haken te plaatsen.  Deze worden standaard meegeleverd. U krijgt de schanskorven kant en klaar, met afstandshouders, c-ringen en het benodigde gereedschap. U krijgt precies wat u bestelt. Twijfelt u ondanks de tool toch over uw bestelling? Neem dan contact met ons op. Gemakkelijker kunnen we het niet maken. Wij willen als Gabinova uiteindelijk maar één ding: een tevreden klant.  

 Schanskorven zelf ontwerpen