We besteden bij Gabinova veel tijd om de veelzijdigheid van schanskorven voor het voetlicht te brengen. Daarin zijn we – al zeggen we het zelf – best creatief. Zo zouden we in deze blog bijvoorbeeld kunnen vertellen over Victor Mids. Als u nu ‘wie?’ vraagt, dan heeft u nog nooit gekeken naar het programma Mindf*ck. Victor Mids is illusionist en aan het begin van het programma zie je hem – in meervoud – zweven. Dat is natuurlijk een illusie. Mooi, maar wat heeft dat in vredesnaam te maken met schanskorven? Die zweven toch niet? Toch wel. Gabinova levert de zwevende korven van Eccofence.

Eccofence schanskorven 

Als mensen in onze shop komen, horen we vaak: die schanskorven zijn prachtig, maar het oogt zo massief. Dat hoeft niet. Om te beginnen is de keuze voor de breuksteen waarmee u de korven vult, bepalend voor het aangezicht. Kleine, lichte stenen tonen nu eenmaal minder massaal dan grote, donkere stenen. Dat is een kwestie van afstemmen op de tuin of terras. Maar wat als er bijvoorbeeld ook beplanting onder de korven zou staan? Dat kan dus met zwevende korven. Het is simpel: de korven staan op voetjes zodat er ruimte ontstaat tussen de bodem en de korf zelf. Die ruimte kunt u open laten of gebruiken voor planten. Zo kunt u borders bijvoorbeeld door laten lopen tot onder de omheining.

 

Nog fraaier? Dan is led-verlichting misschien een aardige toevoeging. Het beste nieuws is nog wel dat de Eccofence-korven razendsimpel zijn om zelf te monteren. De korven komen in verschillende maten, van vijftig centimeter hoogte  tot aan twee meter. U bestelt de korven in een kit waar alles bij zit. De handige instructievideo’s staan gewoon online, inclusief ideeën voor de aanleg van verlichting in de korven. Omdat de korven superlicht en handig zijn, staan ze zo op hun plaats. Duurzaam? Natuurlijk! De Eccofence-korven zijn net zo duurzaam als de andere schanskorven van Gabinova. Nieuwsgierig geworden? Op deze site vindt u alle informatie over Eccofence.

 Eccofence schanskorven