Wanneer u bloemen aan uw tuin wilt toevoegen is een steenkorf bloembak uit ons assortiment een ware aanrader! De bloembakken zijn stijlvol vormgegeven en vervaardigd van gepoedercoat plaatstaal en de gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink en 5 % aluminium). Deze panelen zijn 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in normaal milieu en daarom kunnen wij u garanderen dat een steenkorf bloembak jarenlang mee gaat!

Als u kiest voor een steenkorf bloembak betaalt u iets meer dan plastic bakken, alleen gaan deze bakken lange mee en is het een tijdloos ontwerp. Met een prachtige omheining van zelf ontworpen schanskorven is uw tuin weer helemaal af en heeft het nog meer sfeer!

 Schanskorven

 

Steenkorf bloembak plaatsen

Vaak denkt met dat een steenkorf bloembak plaatsen erg lastig is. Dit valt erg mee! Gabinova levert bij de bloembakken C-ringen, afstandhouders en een anti-worteldoek. Daarnaast wordt de schanskorf bloembak in z’n geheel geleverd. Het plaatsen is eenvoudig en wij hebben uitgebreide uitleg die u helpt bij het monteren van een steenkorf bloembak!

De bloembakken zijn in verschillende maten verkrijgbaar zodat u elke plant en bloem er in kan plaatsen. In de grote formaat komen hangers mooi tot hun recht, terwijl viooltjes het juist erg goed doen in het kleine formaat. Wanneer u een specifieke maat wilt voor uw bloembakken, dan kunt u deze bij Gabinova op maat laten maken. Daarnaast heeft u in onze webwinkel een ruime keuze aan stenen waarmee u de korf kunt vullen! 

  

Schanskorf bloemen