Niet alleen met vormen kunt u spelen in uw tuin, maar ook met water elementen. In ons schanskorf water assortiment vindt u onder andere een waterval. Een waterval kan veel rust geven door het geluid van het vallende water. Een waterval kunt u prachtig combineren met verlichting. Bij onze accessoires kunt u prachtige Led-verlichting kopen die uw tuin ’s avonds in een waar sprookje verandert. ’s Avonds met een drankje op een prachtige schanskorf bank en omringt door vrienden en familie, dat klinkt toch heerlijk? Maak het af met ons rustgevende schanskorf water assortiment!

 

Schanskorven met waterval 

 

Schanskorven water

Wilt u graag schanskorven met water en inspiratie op doen voor uw tuin? In onze webwinkel staan vele foto’s waarmee u veel ideeën kunt opdoen. Met de steenkorven kunt u eindeloos combineren zodat u uiteindelijk uitkomst op de waterpartij die u voor ogen hebt.

Wij leveren in ons schanskorven water assortiment verschillende watervalsets die uw steenkorven geen schade aanrichten. De stenen en de korven zijn van uiterst hoge kwaliteit en gaan daardoor jarenlang mee. Kom helemaal tot rust met een schanskorf waterval uit ons ruime assortiment en geniet nog meer van uw tuin!

 

Waterval LED ingebouwd in schanskorven