Met een glaasje drinken op uw terras zitten, omringd door vrienden en familie. Op de achtergrond hoort u kwinkelerende vogels en rustgevend geklater van water. Dit klinkt toch heerlijk? In Nederland zijn wij gek op water en dan ook zeker in onze tuin. Een levendig element als een schanskorf met waterval geeft u tuin een chique uitstraling. Onze steenkorven zijn uitstekend bestand tegen water en extreem duurzaam. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor verkleuring van uw breukstenen met een schanskorf met waterval. Met een waterelement van Gabinova geniet u dagen en avond lang van uw rustgevende tuin!

Schanskorf waterval

Schanskorf met waterval plaatsen

Er zijn een paar dingen waar we aan moeten denken bij een schanskorf met waterval plaatsen en het belangrijkste is de fonteinpomp. Het is belangrijk dat u hier veel aandacht aan besteed en veel pompen met elkaar gaat vergelijken omdat niet alle pompen zuinig zijn in het gebruik van energie. Daarnaast is het aan te raden een pomp te kiezen die gegarandeerd jarenland mee gaat. De schanskorf met waterval doet dat ook. Alle pompen die bij wateronamenten worden gebruikt werken op dezelfde manier: het water wordt uit een reservoir opgepompt, doorgaans de vijver. De pomp zorgt ervoor dat het water via de waterval terugstroomt in de vijver. Het verschil in de pompen zit hem vaak in capaciteit, waterdruk en natuurlijk de duurzaamheid. 

Schanskorf waterval

Gaat u een schanskorf met waterval plaatsen? Bedenk dat goed hoe u de fonteinpomp in wilt bouwen. De pomp zelf is geen mooi gezicht, maar juist de steenkorven zijn uitermate geschikt om de pomp weg te werken. Het resultaat is een waterornament met een mooi natuurproduct! 

Schanskorf waterval