Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen
Speciale prijs € 549,00 Reguliere prijs € 599,00

Cosibrixx Vuurtafel 60x60x63cm Antraciet

Op voorraad

Met de Cosibrixx vuurtafel creëer je niet alleen een gezellige sfeer en warmte, maar verleng je ook de avond in uw tuin. De Cosibrixx vuurtafel is gemaakt van kunststof in een Antraciet uitvoering. Deze uitstraling is helemaal van deze tijd en is een echte sfeermaker.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

COSIBRIXX VUURTAFEL 


Met de Cosibrixx vuurtafel creëer je niet alleen een gezellige sfeer en warmte, maar verleng je ook de avond in uw tuin. De Cosibrixx vuurtafel is gemaakt van kunststof in een Antraciet uitvoering. Deze Cosibrixx vuurtafel is een echte sfeermaker.

De Cosibrixx vuurtafel is gemaakt van hoogwaardig kunststof in betonlook. Met de regelaar aan de zijkant van de tafelhaard kunt u op elk gewenst moment de gastoevoer regelen en daarmee de grootte van de vlam. Bij de de Cosibrixx vuurtafel worden de lavastenen, 4 keramische houtblokken, een gasdrukregelaar + gasleiding (1,5 m lang) geleverd. Wij raden aan om de Cosibrixx vuurtafel te gebruiken met een 6 kg aluminium gasfles.

MAAK JE TUIN COMPLEET


De eenvoudige maar hoogwaardige uitstraling van deze haard past perfect bij onze schanskorven. Ook op het terras zorgt de Cosibrixx vuurtafel voor een unieke sfeer. Met deze tuinhaard staat niets een gezellige avond in de weg.

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Cosibrixx Vuurtafel 60x60x63cm Antraciet

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Cosibrixx Vuurtafel 60x60x63cm Antraciet
Speciale prijs € 549,00 Reguliere prijs € 599,00