Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen
€ 1.446,50

Cosiloft bartafel

Op voorraad

Het frame van de Cosiloft bartafel bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame en een aluminium plaat. Poedercoating betekent dat de verf onder grote hitte op het aluminium wordt gebrand. Hierdoor is de vuurtafel optimaal beschermd tegen de elementen.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

COSILOFT BARTAFEL 100X100X110 CM


Met deze trendy Cosiloft bartafel 100x100x110 cm breng je warmte en sfeer in je tuin. De hoogwaardige aluminium verwerking en het hoge onderstel van de bartafel onderstrepen de stijlvolle uitstraling en trekken de aandacht. Door de grote opening kan de gasfles handig vanaf de zijkant worden geplaatst.

MATERIAAL EN EIGENSCHAPPEN


Het frame van de Cosiloft bartafel bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame en een aluminium plaat. Poedercoating betekent dat de verf onder grote hitte op het aluminium wordt gebrand. Hierdoor is de vuurtafel optimaal beschermd tegen de elementen. Aluminium is onderhoudsvriendelijk, licht in gewicht en roest niet door. De levering omvat een vlamregelaar, een gasslang, 3 keramische houtblokken en lavastenen. De Cosiloft bartafel werkt op een aluminium gasfles van 6 kg (niet inbegrepen).

De vuurtafel kan in de winter het beste binnen worden bewaard. Als dit niet mogelijk is, kan het buiten worden gelaten. Wij raden u aan het niet af te dekken. 

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Cosiloft bartafel

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Cosiloft bartafel
€ 1.446,50