Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 1.499,00 Reguliere prijs € 1.699,00

Tot € 1.747,95 Reguliere prijs € 1.947,95

Cosipure Lounge vuurtafel 120

Op voorraad

Deze Cosipure Lounge vuurtafel 120x100x50 cm in de kleuren zwart en wit is gemaakt van gecoat metaal, die brandt met een mengsel van butaan- en propaangas. 

Zwart en wit gecombineerd met teak hout, een waanzinnige combinatie voor in iedere tuin. Of je nu gaat voor een natuurlijke tuin of meer houdt van een strakke tuin, de Cosipure in zwart of wit combineert prachtig met alle kleuren groen. De Cosipure heeft een aluminium robuust frame en een naturel

Cosi Vuurtafel Coverplate:

Creëer in een handomdraai extra tafelruimte met de Cosi coverplate. Plaats hem bovenop een Cosi straight glasset, zodat er meer tafeloppervlak ontstaat waar je hapjes en drankjes op kunt zetten. Gebruik de coverplate alleen als de haard niet aan staat.

Cosi Vuurtafel Protection:

Een Cosi vuurtafel of pilaar kan je beschermen door een hoes te gebruiken. De covers zijn gemaakt van PE weefsel. Dek de Cosi alleen af wanneer de vuurtafel afgekoeld en droog is om vochtschade te voorkomen. Haal daarnaast stilstaand regenwater van de hoes en laat de vuurtafel regelmatig luchten

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Cosipure Lounge vuurtafel 120 zwart
Pas Cosipure Lounge vuurtafel 120 aan
Cosipure Lounge vuurtafel 120
Totaal samengestelde prijs: 

€ 1.499,00

Samenvatting

  Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

  Cosipure Lounge vuurtafel 120
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 1.499,00

  COSISCOOP COSIPURE LOUGE VUURTAFEL 120x100x50 cm

  Deze Cosipure Lounge vuurtafel 120x100x50 cm in de kleur zwart of wit is gemaakt van gecoat metaal, die brandt met een mengsel van butaan- en propaangas. 

  KENMERKEN COSIPURE LOUGE VUURTAFEL 120x100x50 cm

  Deze Cosipure Lounge vuurtafel 120x100x50 cm in de kleur zwart of wit is gemaakt van gecoat metaal, die brandt met een mengsel van butaan- en propaangas. 

  Aangezien de Cosipure Lounge vuurtafel brandt met een open gasvlam, is het belangrijk om bij gebruik voor voldoende ventilatie te zorgen. Het wordt daarom aanbevolen om de tafelhaard alleen buiten te gebruiken of in ruimtes die minimaal 25% open zijn.

  Alle Cosi-producten zijn CE-getest en KIWA / GASTEC-gecertificeerd. Het merk Cosi staat voor hoogwaardige en veilige producten.

   

  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen