Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen
Speciale prijs € 130,00 Reguliere prijs € 141,90

Cosiscoop Basket Tafelhaard

Op voorraad

De Cosiscoop Basket (ø 26 cm, h: 31 cm) tafelhaard is een gebruiksvriendelijke tafellantaarn uit het grote assortiment Gabinova Schanskorven. De tafelhaard geeft geen warmte af, maar zorgt voor een sfeervolle look op je terras of balkon. Met een diameter van 26 cm en een hoogte van 31 cm past deze tafelhaard perfect op een eettafel of bijzettafel.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

COSISCOOP BASKET TAFELHAARD (Ø 26 CM, H: 31 CM)


De Cosiscoop basket tafelhaard is een gebruiksvriendelijke tafellantaarn uit het grote assortiment Gabinova Schanskorven. De tafelhaard geeft geen warmte af, maar zorgt voor een sfeervolle look op je terras of balkon. Met een diameter van 20 cm en een hoogte van 38 cm past deze tafelhaard perfect op een eettafel of bijzettafel.

KENMERKEN COSISCOOP BASKET TAFELHAARD (Ø 26 CM, H: 31 CM)


De Cosiscoop Basket tafelhaard werkt met een gaspatroon van 190 gram. Houd er rekening mee dat deze cartridge niet bij de levering is inbegrepen. De gaspatronen zijn universeel inzetbaar en van vele merken verkrijgbaar. Ze zijn gevuld met een wegwerpgaspatroon van 190 g en hebben een brandduur tot 6 uur, afhankelijk van de hoogte van de vlam. De gaspatroon is niet bij de levering inbegrepen.

Aangezien de Cosiscoop basket tafelhaard brandt met een open gasvlam, is het belangrijk om bij gebruik voor voldoende ventilatie te zorgen. Het wordt daarom aanbevolen om de tafelhaard alleen buiten te gebruiken of in ruimtes die minimaal 25% open zijn.

Alle Cosi-producten zijn CE-getest en KIWA / GASTEC-gecertificeerd. Het merk Cosi staat voor hoogwaardige en veilige producten.

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Cosiscoop Basket Tafelhaard

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Cosiscoop Basket Tafelhaard
Speciale prijs € 130,00 Reguliere prijs € 141,90