Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen
Speciale prijs € 119,90 Reguliere prijs € 130,90

Cosiscoop Cement Tafelhaard

Op voorraad

De Cosiscoop Cement (ø 20 cm, h: 38 cm) tafelhaard is een gebruiksvriendelijke tafellantaarn uit het grote assortiment Gabinova Schanskorven. De tafelhaard geeft geen warmte af, maar zorgt voor een sfeervolle look op je terras of balkon. Met een diameter van 20 cm en een hoogte van 38 cm past deze tafelhaard perfect op een eettafel of bijzettafel.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

COSISCOOP CEMENT TAFELHAARD (Ø 20 CM, H: 38 CM)


De Cosiscoop cement tafelhaard is een gebruiksvriendelijke tafellantaarn uit het grote assortiment Gabinova Schanskorven. De tafelhaard geeft geen warmte af, maar zorgt voor een sfeervolle look op je terras of balkon. Met een diameter van 20 cm en een hoogte van 38 cm past deze tafelhaard perfect op een eettafel of bijzettafel.

KENMERKEN COSISCOOP CEMENT TAFELHAARD (Ø 20 CM, H: 38 CM)


De behuizing van de Cosiscoop cement tafelhaard is gemaakt van aluminium. Alle Cosiscoop tafelhaarden worden geleverd inclusief de kiezelstenen en een glaswand. Ze zijn gevuld met een wegwerpgaspatroon van 190 g en hebben een brandduur tot 6 uur, afhankelijk van de hoogte van de vlam. De gaspatroon is niet bij de levering inbegrepen.

Aangezien de Cosiscoop cement tafelhaard brandt met een open gasvlam, is het belangrijk om bij gebruik voor voldoende ventilatie te zorgen. Het wordt daarom aanbevolen om de tafelhaard alleen buiten te gebruiken of in ruimtes die minimaal 25% open zijn.

Alle Cosi-producten zijn CE-getest en KIWA / GASTEC-gecertificeerd. Het merk Cosi staat voor hoogwaardige en veilige producten.

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Cosiscoop cement Tafelhaard

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Cosiscoop Cement Tafelhaard
Speciale prijs € 119,90 Reguliere prijs € 130,90