Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen
Speciale prijs € 130,00 Reguliere prijs € 141,90

Cosiscoop Dome Tafelhaard

Op voorraad

Deze Cosiscoop tafelhaard in de kleur zwart is een gaslantaarn met praktische handgreep die brandt met een mengsel van butaan- en propaangas. De tafelhaard geeft geen warmte af, maar zorgt voor een sfeervolle beleving op je terras of balkon. Met een diameter van 18 cm en een hoogte van 45 cm staat hij geweldig op een eettafel of bijzettafel.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

COSISCOOP DOME TAFELHAARD 18x18x45 cm

Deze Cosiscoop Dome tafelhaard in de kleur zwart is een gaslantaarn met praktische handgreep die brandt met een mengsel van butaan- en propaangas. De tafelhaard geeft geen warmte af, maar zorgt voor een sfeervolle beleving op je terras of balkon. Met een diameter van 18 cm en een hoogte van 45 cm staat hij geweldig op een eettafel of bijzettafel.

KENMERKEN COSISCOOP DOME TAFELHAARD 18x18x45 cm


De Cosiscoop Dome tafelhaard werkt met een gaspatroon van 190 gram. Houd er rekening mee dat deze cartridge niet bij de levering is inbegrepen. De gaspatronen zijn universeel inzetbaar en van vele merken verkrijgbaar. Ze zijn gevuld met een wegwerpgaspatroon van 190 g en hebben een brandduur tot 6 uur, afhankelijk van de hoogte van de vlam. De gaspatroon is niet bij de levering inbegrepen.

Aangezien de Cosiscoop basket tafelhaard brandt met een open gasvlam, is het belangrijk om bij gebruik voor voldoende ventilatie te zorgen. Het wordt daarom aanbevolen om de tafelhaard alleen buiten te gebruiken of in ruimtes die minimaal 25% open zijn.

Alle Cosi-producten zijn CE-getest en KIWA / GASTEC-gecertificeerd. Het merk Cosi staat voor hoogwaardige en veilige producten.

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Cosiscoop Dome Tafelhaard

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Cosiscoop Dome Tafelhaard
Speciale prijs € 130,00 Reguliere prijs € 141,90