Exclusieve sierkeien

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Prijs vanaf: € 290,00

tot: € 3.690,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Configureer hier uw Exclusieve sierkeien

Een ware verrijking voor uw tuin zijn de exclusieve sierkeien van Gabinova. Wij hebben twee steensoorten in ons assortiment: de Riviera en de Gletsjer Royal. Beide soorten zijn voorzien van een prachtige print en hebben een ronde vorm. De Gletsjer Royal is iets ronder dan de Riviera. U kunt deze sierkeien bij Gabinova bestellen in big bags van 1500, 1000 en 750 kilo. De exclusieve sierkeien dienen als prachtige decoratie voor uw tuin en geven een stijlvol karakter. Bestel eenvoudig bij Gabinova!

Uitgebreide informatie
Configureer hier uw Exclusieve sierkeien
Toon alle opties

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Beschrijving

Details

Exclusieve sierkeien Riviera

Wanneer u op zoek bent naar een warme, stijlvolle steen zijn de exclusieve sierkeien Riviera een ware aanrader. Deze breuksteen is erg geschikt voor een moderne tuin. Door de kleine vorm kunt u de keien uiteraard ook plaatsen in een stadstuin! De stenen zijn wit van kleur en voorzien van roodbruine strepen. Hierdoor krijgen de keien een warme uitstraling. De stenen kunt u plaatsen bij een vijver of tussen de planten. Zo geniet u elke zomer van de prachtige kleuren in uw tuin. U bestelt de exclusieve sierkeien Riviera in de maat 80 - 120 mm bij Gabinova.


Exclusieve sierkeien Gletsjer Royal

Naast de Riviera hebben wij op de exclusieve sierkeien Gletsjer Royal in ons assortiment. Deze zijn koeler van kleur en beschikbaar in de maat 50 - 100 mm. Wanneer u niet veel kleur aan uw tuin wilt toevoegen zijn deze stenen erg geschikt! Gabinova levert in heel Nederland. Wij hebben vele stenen op voorraad, waardoor u nooit lang op uw bestelling hoeft te wachten. Het kan zijn dat de kleuren van de sierkeien afwijken in werkelijkheid, dit is afhankelijk van uw beeldscherm. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. Bestel de exclusieve sierkeien Gletsjer Royal bij Gabinova!

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Exclusieve sierkeien