Schanskorf kruidenspiraal groot

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Prijs vanaf: € 320,00

tot: € 320,20

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Configureer hier uw Schanskorf kruidenspiraal groot

Bij Gabinova kunt u bij uw kruidenspiraal kiezen uit diverse soorten vulling, waardoor de schanskorf kruidenspiraal altijd perfect past in uw tuinontwerp. En: de kruidenspiraal is zeer eenvoudig en snel te installeren. Hoe? Doordat Gabinova een voorgemonteerde kit levert. Uw spiraalvormige kruidentuin is gereed in een mum van tijd.   


De maaswijdte van het gaas is 5 x 5 cm, met een draaddikte van 4mm. De kruidenspiralen zijn 2 maten verkrijgbaar. De Galvan-coating van het draad biedt uitgebreide bescherming tegen corrosie. De geprefabriceerde schanskorf kruidenspiralen zijn volledig gemonteerd, plaatsing is daardoor snel en eenvoudig.

Uitgebreide informatie
Configureer hier uw Schanskorf kruidenspiraal groot

* Verplichte velden

Toon alle opties

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Beschrijving

Details

Incl. gratis toebehoren zoals afstandshouders, C-ringen, handleiding en een paar handschoenen. De schanskorf kruidenspiralen worden gemaakt van Galfan ( Zink-Alu) gaaspanelen met een draadsterkte van 4mm, en hebben een maaswijdte van 50mm x 50mm, dit heeft een 3 keer langere levensduur als normaal thermisch verzinkt materiaal en gaat dus levenslang mee. Door gebruik te maken van deze 50mm x 50mm maaswijdte kunnen de korven ook gevuld worden met kleinere breukstenen die u eenvoudig in de korf kunt storten. Wij monteren de kruidenspiralen met stevige C-ringen die elke 15cm geplaatst worden. Bij uw kruidenspiraal worden afstandshouders (haken) bijgeleverd, deze worden binnenin de kruidenspiraal geplaatst om de schanskorf mooi strak te houden en het zogenaamde uitbuiken voorkomen.

Onze gaaspanelen hebben een zink-aluminium coating (95% zink, 5% aluminium). De panelen werden 3000 uur getest in een zoutsproeitest (DIN 50021) en hebben deze test doorstaan. Dit staat gelijk aan 90 jaar in een normaal milieu. De treksterkte van de gaaspanelen is minstens 450 N / mm ². De afstandhouders hebben een diameter van 4,5 mm. De panelen en afstandhouders worden vervaardigd in Duitsland.

Gegevens schanskorven Kruidenspiraal: 

Gaas van zink-aluminium, maaswijdte 50x50cm, draaddikte 4mm.
Doorsnede 180 cm

Hoogte 80 - 35 cm

Incl. Antiworteldoek.

Teelaarde en planten zijn niet bij de levering inbegrepen.

Levering van kruidenspiraal incl. alle benodigde toebehoren.

Ideale kruiden zijn bijvoorbeeld:

Knoflook, Bieslook, Salie, Oregano, Tijm, Basilicum, Rosmarijn en Lavendel.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Schanskorf kruidenspiraal groot