Oberkirchner zandsteen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen

Grauwacke 60-80mm

Obernkirchener Zandsteen 63-125mm per kg

€ 0,12

Deze prachtige Oberkirchner zandsteen is afkomstig uit, zoals de naam het al zegt, Obernkirchen. De steen heeft een gele/beige ondergrond en sommige stenen beschikken over lichtbruine strepen. Hierdoor is dit gesteente prachtig voor in de tuin of in uw schanskorven. Door de lichte kleur krijgt uw tuin een moderne, maar ook natuurlijke uitstraling. In combinatie met prachtige gekleurde planten en bloemen bent u niet weg te slaan uit uw tuin! Deze natuursteen staat bekend om zijn hardheid, waardoor er ook veel mee gewerkt wordt. Een voorbeeld daarvan is de Dom van Keulen, die gebouwd is met de Oberkirchner zandsteen.

Uitgebreide informatie
Beschrijving

Details

Oberkirchner zandsteen 40 - 60 mm

Wanneer u deze steensoort gaat gebruiken als vulling voor uw schanskorf kunt u de stenen het beste handmatig vullen. Dan krijgt u het gewenste resultaat. Bij Gabinova is deze zansteen in twee maten verkrijgbaar:

  • Oberkirchner zandsteen 40 - 60 mm
  • Oberkirchner zandsteen 63 - 125 mm

Het is belangrijk dat u rekening houdt met de diepte van uw schanskorven. De Oberkirchner zandsteen 40 - 60 mm is geschikt voor korven met een diepte vanaf 17 cm. De grotere variant is geschikt voor korven die een diepte hebben vanaf 23 cm.


Oberkirchner zandsteen kopen

Wanneer u de Oberkirchner zandsteen wilt kopen kunt u dit per kilo doen bij Gabinova. Het gewicht per kubieke meter is ongeveer 1700 kg. U kunt ook zelf uw schanskorven ontwerpen op onze website. Nadat u de maten en de gewenste soort breuksteen in hebt gevuld, berekent de ontwerptool zelf hoeveel stenen u nodig heeft. Afhankelijk van uw beeldscherm kunnen de werkelijke kleuren van de zandsteen licht afwijken. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra voor de bootkosten. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Wanneer u de Oberkirchner zandsteen gaat kopen bij Gabinova, kunt u deze binnen enkele dagen bij u thuis verwachten!

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Oberkirchner zandstenen