Schanskorf Terrashaard BBQ XS

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf: € 695,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Configureer hier uw Schanskorf Terrashaard BBQ XS
De terrashaard BBQ XS is in de eerste plaats een open haard die geschikt is voor kleinere tuinen. Daarnaast wordt de haard geleverd met een barbecuerooster. De BBQ XS kan als één geheel worden geleverd met andere schanskorven, bijvoorbeeld als tuin- of erfafscheiding. Vanzelfsprekend regelt Gabinova alles: ontwerp, de korven, de stenen en de plaatsing. De haard is daarbij volledig voorgemonteerd en direct klaar voor gebruik.
Uitgebreide informatie
Configureer hier uw Schanskorf Terrashaard BBQ XS

* Verplichte velden

Toon alle opties

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Beschrijving

Details

De terrashaard BBQ XS is in de eerste plaats een open haard die geschikt is voor kleinere tuinen. Daarnaast wordt de haard geleverd met een barbecuerooster. De BBQ XS kan als één geheel worden geleverd met andere schanskorven, bijvoorbeeld als tuin- of erfafscheiding. Vanzelfsprekend regelt Gabinova alles: ontwerp, de korven, de stenen en de plaatsing. De haard is daarbij volledig voorgemonteerd en direct klaar voor gebruik. De haard zelf heeft een kleiner stookgedeelte zodat deze zelfs op een terras past. Bovendien is de BBQ XS voorzien van een houtopslag, zodat u direct alles onder handbereik hebt. De haard heeft een hoogte van 1,50 meter. Een losse schoorsteenpijp is apart verkrijgbaar. Afmeting van het stookgedeelte is 35 cm breed en 60 cm hoog.

Dubbelwandige kachelpijpen set voor overkappingen:
 

Veilig genieten van een haard of kachel onder uw overkapping begint met de juiste aanleg van de warmtebron. De haard of kachel moet haar hitte kwijt kunnen om te voorkomen dat deze hitte overslaat in het hout van de overkapping. Gabinova levert daarvoor dubbelwandige kachelpijpen die op onze tuinhaarden passen. Deze pijpen zijn leverbaar in een complete set.

Elke set bevat:

 

2 kachelpijpen van 1 meter lang

1 verdiepingsondersteuning

1 dak doorvoer platdak

1 stormkraag

 1 trekkap met vonkenvanger

 

De kachelpijpen voor de tuinhaard BBQ zijn leverbaar in een diameter van 150 millimeter, geschikt voor overkappingen met platte daken. Ook leverbaar voor hellend dak. Informeer naar deze set bij de aanschaf van een haard.

 

U kunt eenvoudig de mooie houtstapelaar incl. 35 kg stenen mee bestellen. Daarmee heeft u altijd een voorraadje hout binnen handbereik.

Zelf een pizza maken was nog nooit zo eenvoudig. Je hebt er niet eens een echte pizzaoven voor nodig. De lekkerste pizza’s bak je namelijk in de tuinhaard. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is de Pizza Casa: een tiendelige set inclusief opzetstuk voor in de haard, de steenplaat om de pizza’s op te bakken en natuurlijk de pizzaschep.

De Pizza Casa Set bestaat uit:

RVS – plaat incl. 4 RVS Verstelbare voeten
RVS plaat voor de Pizza Ovensteen
Ovensteen
Pizzaschep (3-delig/Hout)
RVS – Framelifter met houten handvatten
RVS Spatel met houten handvat
Pizza Snijder
RVS BBQ-rooster
Bedienings- en montage handleiding / Tipps & Tricks Receptenboek

 

BBQ Food Stick

 

Het gaat altijd om het juiste gereedschap, zelfs bij de barbecue. Vlees keren kan een drama zijn: zo’n vleestang waarmee u het vlees helemaal fijnkniipt of een huis-tuin-en-keukenvork waarmee u gevaarlijk dicht op de grill moet werken. Dat werkt allemaal niet. Maar wat wel? Gabinova heeft de oplossing! Wij hebben speciaal voor de echte grillmaster de BBQ Food Stick laten maken. Het principe is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend: een lange pin van zeventig centimeter aan een stevig handvat, waarmee u voldoende afstand kunt houden van het rooster. Het uiteinde van de pin is voorzien van een simpele haak waaraan het vlees gegarandeerd blijft zitten. Eén draaibeweging is vervolgens voldoende om het vlees soepel te keren. Geen verbrand vlees, geen verbrande vingers. Topproduct en verkrijgbaar bij Gabinova!

Handleiding tuinhaarden.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Schanskorf Terrashaard BBQ XS