Service Gabinova

Gabinova staat voor u klaar! Wilt u schanskorven of breukstenen bestellen, heeft u vragen omtrent uw toepassing of installatie? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! Onze klantenservice staat voor u in de startblokken! Wij zijn elke dag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Tel. 0524-534866


De Gabinova schanskorf in een paar overzichtelijke stappen:

 

1. In overleg kunnen wij alle hoogtes, breedtes en dieptes maken. Houd daarbij rekening dat de maten veelvouden zijn van 5 of 7,5 centimeter. Dit heeft te maken met de maaswijdte van de netten die Gabinova gebruikt.

 

2. Gabinova maakt gebruik van gepuntlaste Galfan staalmatten met een zink/alu bedekking van 320gr/m². Deze netten gaan gegarandeerd decennialang mee.  De breukstenen zijn o.a. van basalt of Noors graniet, volledig vorstbestendig.

 

3. Gabinova levert de  korven leeg en compleet  voorgemonteerd bij u thuis af. U hoeft ze alleen maar op de gewenste plek neer te zetten en te vullen. Bij uw bestelling van uw korven leveren wij standaard diverse ankers en tussenschotten om het  zogenaamde “uitbuiken”te voorkomen. De stenen worden in bigbags geleverd.

 

4. Gabinova heeft  een zeer uitgebreid assortiment breukstenen zodat verschillende maten en kleuren snel leverbaar zijn.

 

 5. Gabinova levert desgewenst alleen de schanskorven, zonder breukstenen.  Ook het alleen bestellen van de breukstenen behoort tot de mogelijkheden.

 

6. Gabinova levert de korven in de door u opgegeven maten. U kunt de lege schanskorven eenvoudig zelf plaatsen op een stevige, effen ondergrond. Daarna kunt u de korven vullen met de breukstenen.

 

7. Gabinova streeft ernaar om uw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen, na betaling af te leveren. Vanzelfsprekend krijg u vantevoren bericht over datum en tijdstip. Zelf afhalen is natuurlijk ook mogelijk op onze locatie in Schoonebeek.

 

8. De bigbags en pallets gaan niet retour. Hier hebben wij geen statiegeld op.

 

9. Gabinova hanteert duidelijke voorwaarden. Deze vindt u hier:

 

Algemene voorwaarden PDF.  

 

10. Gabinova hanteert een transparant prijzenbeleid. De enige kosten die erbij komen, zijn de verzend/transportkosten. Een overzicht van de verzendkosten vindt u hier.

Transporttabel