Schanskorf brievenbus

Geef uw entree een unieke blikvanger met een schanskorf brievenbus van Gabinova. De brievenbus is een stijlvolle accessoire voor uw tuin. Wij hebben standaard maten, maar uiteraard kunt u bij Gabinova de schanskorf brievenbus ook op maat bestellen. U heeft een ruime keuze uit breukstenen om de brievenbus volledig af te stemmen op uw tuin! Kiest u voor de moderne basalt steen of gaat u voor de warme rouge royal breuksteen? Bestel direct uw schanskorf brievenbus bij Gabinova!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Schanskorf brievenbus op maat

Wanneer u graag een schanskorf brievenbus op maat wilt laten maken, raden wij u aan om contact op te nemen met Gabinova. Stuur uw gewenste afmetingen en de soort breuksteen naar info@gabinova.nl en wij zenden u een offerte. Daarna gaan wij voor u aan de slag. De schanskorf brievenbus op maat wordt voorgemonteerd geleverd. U hoeft hem slechts te plaatsen en te vullen. Dit is erg eenvoudig met de bijgeleverde handleiding, handschoenen en C-ringen. Het vullen met de stenen raden wij aan handmatig te doen voor het beste resultaat!

 

Schanskorf brievenbus bestellen

U kunt de schanskorf brievenbus bestellen bij Gabinova. Wij hebben een standaard maat in het assortiment. Na bestelling wordt deze zo snel mogelijk geleverd. Aan de voorkant van de brievenbus bevindt zich het postvak, die u aan de achterkant kunt openen met een sleutel. Wanneer u vragen heeft over de brievenbus, kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Een schanskorf brievenbus bestellen doet u bij Gabinova, de steenkorven specialist!