Steigerhout

Exclusieve maatwerk meubelen voor binnen en buiten!

Gabinova levert alles om heerlijk ontspannen van uw tuin te kunnen genieten. Als u een fraaie zthoek heeft gemaakt met behulp van schanskorven, dan hoort daar ook een stijlvolle loungeset bij. Wij leveren duurzame, prachtige loungemeubelen van steigerhout. Voor grotere projecten kunnen we deze sets zelfs op maat maken. In combinatie met schanskorven en misschien zelfs een tuinhaard, maken deze meubelen het plaatje helemaal af. Het is de nieuwste trend. Op diverse terrassen vindt u al rustieke meubelen die zijn gemaakt van steigerhout: een prachtig, natuurlijk en vooral duurzaam materiaal. Maar ook in uw tuin zal steigerhout een fraaie, landelijke sfeer oproepen. In onze webshop vindt u de mooiste meubelen van steigerhout. Kijk in alle rust rond in onze winkel. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Neem dan contact met ons op. Naast een groot aantal ‘standaard’ meubelen die u in onze webshop vindt, maakt Gabinova ook op maat gemaakte steigerhouten meubelen. Zo krijgt u gegarandeerd een uniek object van steigerhout. 

 Uw voordeel:

* Een breed assortiment aan steigerhouten meubelen. 

* Hoge kwaliteit door gekwalificeerd personeel in onze eigen meubelmakerij. 

* Op maat gemaakte  objecten, volledig naar uw wensen. 

* Levering binnen 1 tot 4 weken. 

* Altijd deskundige reactie op uw vragen

Gabinova steekt haar ambitie niet onder stoelen of banken. Neem dat gerust heel letterlijk.

Wij zijn specialist in schanskorven, maar leveren daarnaast eigenlijk alles voor stijlvolle gezelligheid in de tuin. Daar horen ook meubels bij en daarin hanteren we dezelfde uitgangswaarden als bij al onze producten. Duurzaamheid staat voor op. In ons assortiment vind u prachtige loungesets en loungemeubelen, gemaakt van steigerhout. Deze meubelen kunt u aankleden met prachtige kussens die op maat worden gemaakt en verkrijgbaar zijn in alle kleuren. U kunt kiezen voor standaard loungesets, bestaande uit een bank, een stoel en een hocker. Alle componenten zijn natuurlijk ook apart verkrijgbaar.

Op maat maken?

Ook dat kan. Voor grotere projecten maken bij de loungemeubelen op maat. Dat doen we door heel Europa. Een mooi voorbeeld is het project dat we hebben uitgevoerd in Oostenrijk bij een groot familiepark. Bekijk het zelf op http://www.familienarena.at.  Inspiratie opgedaan? Bestel dan vandaag nog zo'n loungeset of neem contact op met Gabinova.