Schanskorf bank

Even lekker op een bankje van de zon genieten. Waarom zou dat geen bijzonder bankje kunnen zijn, eentje die perfect past bij de omheining van uw tuin of terras? Inderdaad: een schanskorf bank! Wij hebben prachtige banken in het assortiment. U kunt zelf de steensoort bepalen waarmee u de banken wilt vullen. Gaat u voor moderne Basalt breukstenen of kiest u voor de frisse Yellow Sun breukstenen? U heeft een ruime keuze om uw schanskorf bank helemaal naar wens te maken! Bestel eenvoudig bij Gabinova.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Schanskorf bank op maat

Op een bankje Ik vond een bankje in de zon

waar ik heerlijk wegdromen kon

zodat ik in gedachten verdween

overal en nergens heen.


Het is een kort gedichtje van Jeanne van Dijk over een ‘bankje in de zon’. Er zijn honderden gedichtjes over bankjes, al dan niet in de zon. Zo’n bank is veel meer dan een paar planken. Een zitplaats is een baken. U gaat op dat bankje zitten en laat uw gedachten de vrije loop. In de literatuur en de schilderkunst wordt juist dat bankje vaak als metafoor gebruikt: het draagt een persoon naar een andere bestemming. Maar in al die fraaie gedichtjes viel ons één ding op: het ging nooit om de bank zelf. Kon een bankje niet zelf ook een mooi onderwerp zijn? De vorm van een bankje? Het materiaal waaruit het is gemaakt? De vorm van een bankje – is dat een vast gegeven?


Bij Gabinova kunt u ervoor kiezen om een schanskorf bank op maat te laten maken, zoals bijna al onze producten. Wij kiezen hiervoor omdat elke tuin anders is en wij willen graag dat de tuinmeubelen perfect in uw tuin passen. Een schanskorf bank op maat bestelt u daarom bij Gabinova!

 

Schanskorf bank bestellen

Bij Gabinova zijn we gedreven in het maken van iets moois. Het moet iets toevoegen aan de tuin of het terras van onze klant. En een bankje hadden we nog niet. Dus gingen we aan de slag en bedachten diverse manieren om van steenkorven een bankje te maken. We ontwierpen bankjes met kunststof planken, douglashout en ook steigerhout. De steenkorf is het fundament onder het geheel. Die korf kunt u weer vullen met een breuksteen naar keuze, zodat het bankje perfect aansluit op bijvoorbeeld een omheining van schanskorven. U kunt de schanskorf bank bestellen bij Gabinova. En deze kunt u helemaal zelf ontwerpen: met of zonder rugleuning. Uiteraard kan dit in de in de gewenste maat: kort, lang of als hoekvariant.


Hiermee voegen wij een prachtig product toe aan ons assortiment. Wij ontwerpen al deze artikelen met u, als klant, in onze gedachten. Natuurlijk moet het ontwerp mooi zijn. Maar zo’n bankje moet in de eerste plaats gewoon goed zitten. Zo goed dat u echt even uw gedachten kunt laten gaan. Overal en nergens heen. Een schanskorf bank bestellen doet u bij Gabinova!