Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

 Zakelijk schanskorven bestellen

Zakelijk schanskorven bestellen

Gabinova biedt u als zakelijke klant talloze voordelen. Binnen twee minuten heeft u zelf een zakelijk account aangemaakt, maar u kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen met één van onze zakelijke experts. Zij kunnen dan meteen uw eventuele vragen beantwoorden en met u meedenken voor het beste eindresultaat.

Bekijk andere zakelijke projecten ter inspiratie!!

 

Voordelen voor zakelijke klanten:

 

Eigen accountmanager

Snel, accuraat en flexibel zijn is essentieel voor ons als leverancier aan de zakelijke markt. Daarom maakt u heldere afspraken met uw eigen accountmanager en krijgt u snel antwoord op al uw vragen. Onze accountmanagers geven advies dat is afgestemd op de wensen en behoeften van uw organisatie of opdrachtgever.

Eigen referentienummer

Om uw eigen administratie eenvoudig op orde te houden, bieden wij de mogelijkheid om eigen referentienummers toe te voegen aan uw orders. Zo is het extra eenvoudig om de juiste bestelling aan het juiste project te koppelen en bespaart het administratieve tijd en dus een hoop rompslomp.

Makkelijk herbestellen

Heeft u voor een ander project een soortgelijke oplossing bij ons besteld? Kijk dan in uw account bij uw aankoopgeschiedenis om zo een order gemakkelijk en snel opnieuw bij ons te plaatsen. Heeft u aanpassingen aan een order nodig? Of wilt u graag eerst nog even voor uzelf uitrekenen wat een soortgelijke oplossing op dit moment kost? Maak dan gebruik van onze gebruiksvriendelijke maatwerk editor.

Afhalen met eigen transport

Wij leveren graag de door u op maat ontworpen oplossingen op locatie, dit kan een locatie van uw opdrachtgever of een adres van uzelf zijn. U kunt per order het gewenste adres kiezen. Wilt u liever zelf uw bestelling meenemen naar uw klant of project? Dan kunt u het desgewenst ook altijd zelf bij ons komen afhalen. Wij rekenen hier geen extra kosten voor. U of uw chauffeur krijgt zelfs een lekker bakje verse koffie tijdens het laden. Wij hebben de middelen op onze locatie om uw bestelling te laden in een trailer of aanhanger. In sommige gevallen kunnen wij zelfs in een bestelbus laden. Heeft u vragen over of uw maatwerk bestelling in uw transportoplossing past? Neem dan contact op met uw accountmanager.

 

Volumekorting en offertes op maat

Heeft u een grotere opdracht of bestelt u met regelmaat bij ons? Dan maken wij graag met u afspraken over volumekortingen. Deze volumekorting ​​geldt bovenop onze gebruikelijke lage prijzen. Neem contact op met uw accountmanager en informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Voor welke zakelijke klanten?

 

Architecten

Ben bent u als architect van plan om voor uw opdrachtgever een modern en hedendaags ontwerp te maken? Dan mogen onze schanskorven, tuinhaarden en/of breukstenen hier natuurlijk niet in ontbreken. Waarom niet? Omdat wij duurzame en tijdloze oplossingen op maat maken die passen bij de wensen en eisen van elke opdrachtgever. 


Herbruikbaar, duurzaam, onderhoudsvrij, tijdloos en ecologisch. Zomaar even een aantal eigenschappen van onze oplossingen die passen bij een slimme investering. Wilt u als architect iets bijverdienen? Neem ons dan op in uw plannen en als er besteld wordt kunnen wij u een kick-back vergoeding uitkeren. Neem contact op met uw accountmanager en informeer naar de mogelijkheden.

Inkopers

Slimme inkopers kijken verder dan alleen de laagste prijs.  Goedkoop is immers duurkoop. Wij leveren niet alleen tegen scherpe prijzen maar leveren ook ongekende kwaliteit. Te vaak melden zich bij ons teleurgestelde klanten, die elders dachten goedkoper uit te zijn en nu alles opnieuw moeten bestellen en opbouwen omdat de korven uitbuiken, stenen niet mooi zijn, haarden na 1 keer branden al helemaal af zijn of netten die helemaal niet in elkaar passen.


Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: degelijke kwaliteit gaat gepaard met een bepaalde investering en ervaring van de leverancier. Niet voor niets leverden wij in heel Europa al meer dan 1 miljoen m2 korven en meer dan 150.000 ton breukstenen, aan ruim 70.000 tevreden klanten.

Ondernemers

Waar bent u als ondernemer goed in? Juist; ondernemen. Daarom moet u niet worden belast met facilitaire zaken en om de zoveel tijd opnieuw moeten investeren in afscheidingen of andere zaken rondom uw pand. 


Daarom is een schanskorf als erfafscheiding of een tuinhaard in uw lounge hoek wellicht de meest duurzame en onderhoudsvrije keuze. U investeert niet alleen in oplossingen voor de langere termijn, ook zijn alle oplossing herbruikbaar en dus een super slimme zakelijke keuze.

Hoveniers

Heeft u als hovenier een klant die op zoek is naar een duurzame en luxe oplossing als erfafscheiding? Dan zijn schanskorven wellicht de enige juiste keuze. U kunt contact opnemen met uw eigen accountmanager om samen te brainstormen naar een oplossing die past bij de wensen van uw opdrachtgever of vaste klant. Wij leveren graag het door u bestelde maatwerk op locatie of u kunt het zelf bij ons komen afhalen.


Reken uit en bestel via onze maatwerk editor, zorg ervoor dat u bent ingelogd. Of vraag een maatwerk offerte bij uw accountmanager aan.

 

 

Bel: +31 (0) 524 53 48 66

verkoop@gabinova.nl

Onze accountmanagers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 7:30 uur tot 17:00 uur