Weissenbacher siersteen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen

Weissenbacher siersteen 45-60mm

Weissenbacher Siersteen 45-60mm per kg

€ 0,19
Weissenbacher siersteen 45-60mm

Weissenbacher Siersteen 60-90mm per kg

€ 0,19

De Weissenbacher siersteen is uit Dolomit gesteente ontstaan en heeft een mooie constante wit-beige kleur. Doordat deze steen door de natuur ‘getrommeld’ is, is de vorm mooi rond. Gabinova heeft de stenen rechtstreeks geïmporteerd uit de groeve in Oostenrijk! Door de lichte kleur krijgt uw tuin een luxe en frisse uitstraling met de Weissenbacher siersteen. U kunt ze als decoratie gebruiken of als vulling in schanskorven. Voeg veel planten en bloemen toe aan uw tuin, en u bent er niet meer weg te slaan!

Uitgebreide informatie
Beschrijving

Details

Weissenbacher siersteen prijs

Bij Gabinova krijgt u gelijk inzicht in de Weissenbacher siersteen prijs. U hoeft slechts het aantal kilo in te vullen. Per m³ is het gewicht van de breuksteen ongeveer 1700 kg. Uiteraard kunt u bij Gabinova de schanskorven zelf ontwerpen. Door de afmetingen van de steenkorven in te vullen krijgt u gelijk de aanbevolen hoeveelheid stenen te zien en de Weissenbacher siersteen prijs. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. U kunt deze contant voldoen bij aflevering.


Weissenbacher siersteen kopen

Wilt u uw tuin een opfrisbeurt geven? Dan raden wij aan de Weissenbacher siersteen te kopen! Wij bieden u twee maten: 45 - 60 mm en 60 - 90 mm. De kleinste variant is geschikt voor steenkorven met een minimale diepte van 17 cm. De grote variant voor een diepte van 22 cm. Het kan zijn dat de kleur in het echt licht afwijkt van de foto, dit komt door uw beeldscherm. Bij Gabinova bent u verzekerd van een scherpe prijs en snelle levering wanneer u de Weissenbacher siersteen gaat kopen!

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Weissenbacher sierstenen