Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Icy Blue breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Icy Blue 40-60mm per kg
€ 0,31
Aantal

Een steen die uw tuin een mediterrane uitstraling geeft is de Icy Blue breuksteen. Deze glanzende steen is afkomstig uit Spanje en krijgt een schittering wanneer de zon schijnt. Dit geeft een prachtig effect aan uw tuin in de zomer! De ijsblauwe kleur zorgt ervoor dat uw tuin een prachtige sfeer krijgt. De stenen zijn door de neutrale kleur goed te combineren met andere tinten in uw tuin. U kunt de Icy Blue breuksteen toepassen in schanskorven, maar de steen is ook erg geschikt als decoratie in uw tuin.

Gewicht per m³: 1700 kg.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Icy Blue breuksteen schanskorf

Bij Gabinova kunt u de Icy Blue breuksteen goed voor schanskorf gebruiken. Deze stenen zijn ongeveer 40 tot 60 mm groot en geschikt voor korven vanaf 12 cm diep. Zo kunt u gemakkelijk berekenen hoeveel kilo u nodig heeft. Ook kunt u bij Gabinova de schanskorven zelf ontwerpen. Wanneer u de maten heeft ingevuld kunt u uw keuze voor de steen vastleggen. Onze ontwerptool berekent dan voor u hoeveel kilo u van de Icy Blue breuksteen voor uw schanskorf nodig heeft.

 

Icy Blue breuksteen kopen

Wanneer u de Icy Blue breuksteen gaat kopen, leveren wij deze snel bij u thuis. U kunt deze dan zelf gemakkelijk vanaf de bovenkant in de schanskorf storten. Door dit met de hand te doen krijgt u het mooiste effect. De kleur van de steen kan in werkelijkheid licht afwijken, dit is afhankelijk van uw beeldscherm. Wanneer u Icy Bue breukstenen wilt kopen en u woont op de Waddeneilanden is dit geen probleem. Wij brengen achteraf wel extra kosten in rekening voor de boot. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Voor vragen over onze breukstenen kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

 


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Icy Blue 40-60mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Icy Blue breukstenen