Icy Blue breuksteen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen

Icy Bleu 60-100mm

Icy Blue 40-60mm per kg

€ 0,28

Een steen die uw tuin een mediterrane uitstraling geeft is de Icy Blue breuksteen. Deze glanzende steen is afkomstig uit Spanje en krijgt een schittering wanneer de zon schijnt. Dit geeft een prachtig effect aan uw tuin in de zomer! De ijsblauwe kleur zorgt ervoor dat uw tuin een prachtige sfeer krijgt. De stenen zijn door de neutrale kleur goed te combineren met andere tinten in uw tuin. U kunt de Icy Blue breuksteen toepassen in schanskorven, maar de steen is ook erg geschikt als decoratie in uw tuin.

Uitgebreide informatie
Beschrijving

Details

Icy Blue breuksteen schanskorf

Bij Gabinova kunt u de Icy Blue breuksteen goed voor schanskorf gebruiken. Deze stenen zijn ongeveer 60 tot 100 mm groot en geschikt voor korven vanaf 17 cm diep. Het gewicht per m³ is ongeveer 1700 kg. Zo kunt u gemakkelijk berekenen hoeveel kilo u nodig heeft. Ook kunt u bij Gabinova de schanskorven zelf ontwerpen. Wanneer u de maten heeft ingevuld kunt u uw keuze voor de steen vastleggen. Onze ontwerptool berekent dan voor u hoeveel kilo u van de Icy Blue breuksteen voor uw schanskorf nodig heeft.


Icy Blue breuksteen kopen

Wanneer u de Icy Blue breuksteen gaat kopen, leveren wij deze snel bij u thuis. U kunt deze dan zelf gemakkelijk vanaf de bovenkant in de schanskorf storten. Door dit met de hand te doen krijgt u het mooiste effect. De kleur van de steen kan in werkelijkheid licht afwijken, dit is afhankelijk van uw beeldscherm. Wanneer u Icy Bue breukstenen wilt kopen en u woont op de Waddeneilanden is dit geen probleem. Wij brengen achteraf wel extra kosten in rekening voor de boot. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Voor vragen over onze breukstenen kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Icy Blue breukstenen