Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Dus u bent vastbesloten om uw tuin of oprit volledig opnieuw in te richten?

Het Gabinova bouwteam is gespecialiseerd in het bouwen van schanskorven. In Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en natuurlijk Nederland bouwen wij uw project volgens uw specificaties tegen redelijke prijzen. Van de basis tot de vulling.

Bekijk de fotogalerij van het opbouwteam.

Aufbauteam Gabinova

Waarom het opbouwteam het laten opbouwen?

De redenen zijn duidelijk, of liever gezegd, logisch. Het bouwteam heeft al 6 jaar alle projecten voor ons uitgevoerd, zodat de bouw van de fundering en de vulling in één keer kan gebeuren. Alle benodigde kennis is aanwezig en naast de bestelling, worden ook alle andere materialen meegenomen, van schroeven tot beton. De schanskorven en WPC worden ter plaatse op maat gezaagt en geïnstalleerd naargelang de situatie.

Uitrusting en machines

Het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert beschikt over alle machines en apparatuur die nodig zijn voor de bouw. Dit begint met de grondboor voor de kokerfunderingen tot de cirkelzaag voor de WPC.

Garantie

Naast de wettelijke garantie en onze garantie op de materialen geeft het bouwteam ook een garantie van 5 jaar op afschrijving. Door de landelijke werking kan het team te allen tijde reageren en zelfs achteraf corrigeren als er problemen ontstaan.

Afmetingen

De uiteindelijke afmetingen worden meestal pas tijdens de montage bepaald, zodat hier nog kan worden gereageerd. Uitsparingen, bijvoorbeeld voor ondergrondse leidingen, regen- of waterleidingen, maar ook regenpijpen kunnen volgens afspraak worden aangebracht en/of omgebouwd.

Vullen

Niet alleen zijn stenen zwaar, maar ook de manier waarop ze worden geplaatst is van cruciaal belang. Een eenvoudige invoeging leidt vaak tot een onzuiver beeld achteraf. Ook hier biedt het team verschillende mogelijkheden. Dit kan variëren van losse vulling met kloppen tot polygonale handlegging. Dit hangt ook af van de steensoort en de korrelgrootte.

Advies

Het professionele team informeert u vooraf, tijdens de bouw en ook daarna over de behandeling met voor- en nadelen van de gemaakte omheining, zodat u er jarenlang plezier van heeft, omdat fouten worden voorkomen.

Speciale constructies

Of het nu gaat om LED verlchting, watervallen of bankjes. Het bouwteam heeft de ervaring hoe de bijkomende elementen worden geïnstalleerd en kan illustratief materiaal leveren door middel van vele foto's van reeds voltooide projecten.

Snelheid

In de regel heeft het bouwteam slechts 3-5 dagen nodig voor de bouw. Er is geen extra vrije tijd nodig, als je er zelf niet bij wilt zijn, zo spaar jij jezelf weer vakantiedagen.

Betrouwbaarheid

Het installatieteam heeft in de afgelopen 6 jaar een betrouwbaarheidspercentage van 100% bereikt.

Duurzaamheid

Alle materialen die moeten worden afgevoerd, worden door het opbouwteam meegenomen en gerecycled. Dit begint met de uitgesneden metalen restjes en eindigt met de snij resten van het composiet. Ook de lege big bags worden meegenomen en gerecycled.

Schoon en eerlijk

Het team werkt nauwgezet en let ook op de correcte verwijdering van zaken die tijdens de bouwfase zijn meegebracht, zoals plastic afval of lege flessen. Vertrouwen in het werk en het team is de basis van het contract. 

Opbouwteam Schanskorven en WPC :

    

En daarbij heeft u gekozen voor schanskorven. Natuurlijk zijn wij van Gabinova daar blij mee. Sterker nog, wij denken dat u een uitstekende keuze heeft gemaakt. Schanskorven zijn bijzonder veelzijdig. Een terras krijgt een extra bestemming met schanskorven die ook een open haard/barbecue bevatten. Ziet u zichzelf al staan voor die prachtige barbecue, de blikvanger in de tuin, geflankeerd door een mooi, duurzaam privacyscherm of schutting van schanskorven? Je weet precies wat je wilt en hoe het eruit moet zien. Het enige probleem is dat u misschien zelf geen tijd hebt of de schanskorven niet zelf wilt plaatsen.

Maar zelfs dat is geen probleem met Gabinova! Wij helpen u niet alleen bij de planning en selectie van schanskorven voor uw project, maar ook bij de uitvoering. We doen echt alles voor je. Gabinova heeft een team van ervaren mensen die al vele projecten tot volle tevredenheid hebben afgerond. En als we zeggen "alles", dan bedoelen we ook echt alles. Ons team legt de basis, bouwt de schanskorven precies zoals u wilt, vult de schanskorven met de steengroeve van uw keuze en werkt natuurlijk alles netjes af. Het maakt ons niet uit of het een privacyscherm of schutting is of een terras met een open haard/grill. Wij zorgen voor alles, zodat u gewoon kunt genieten van uw nieuwe tuin of terras. Ontdek de mogelijkheden. Gabinova regelt dan graag alles voor u.

Klantenservice: 0524-534866 of mail naar info@gabinova.nl 

U wilt een verandering in uw tuin, terras of oprit? Wij komen naar u toe en plannen een passende oplossing qua karakter, sfeer en prijs. Binnen zeer korte tijd realiseren we alle projecten. Van de fundering tot het vullen van de schanskorven. Het eindresultaat is een tevreden klant. Wij geven elke klant 5 jaar garantie. Wij bouwen schanskorven in heel Duitsland en de Benelux.

Voordat wij u een concrete aanbieding kunnen doen, verzoeken wij u kort de volgende vragen te beantwoorden en ons enkele foto's van uw project en/of een schets van hoe u het voor ogen heeft te sturen:

  1. Geef ons uw telefoonnummer, postcode en adres.
  2. Zijn er verschillen in de hoogte van de grond binnen de geplande muur?
  3. Wij plaatsen een fundering onder elke schanskorf als schone laag. Moet dit in het aanbod worden opgenomen?
  4. Zijn er funderingen - zijn die voldoende om de schanskorf te plaatsen?
  5. Op welk moment bent u van plan de schanskorf te plaatsen?
  6. Is er een directe toegangsweg?
  7. Welke kleur steen heb je in gedachten?
  8. Heb je de mogelijkheid om jezelf te helpen of heb je iemand die het voor je kan doen? (verlaagt de kosten).
  9. Heeft u suggesties voor optimalisatie of kostenbesparingen?

We horen graag van u. Je mag me ook bellen als je vragen hebt.

Stuur uw aanvraag naar: info@gabinova.nl

Wegens de gestegen kosten van de grondstoffen en ook om redenen van klimaatbescherming kunnen wij helaas geen afspraak ter plaatse meer maken voor gratis deskundig advies. U hebt echter nog steeds de mogelijkheid om uw droom van een nieuwe tuin gratis te realiseren via foto's/foto's en online video. Anders rekenen wij 150,00 Euro incl. BTW per bezoek. Dit bedrag wordt u 100% terugbetaald als u een bestelling plaatst inclusief installatie, 50% als u alleen de materialen bestelt. Deze bedragen worden dan onmiddellijk aan u gecrediteerd. We vragen om uw begrip.       

Uw bouwteam

Gabionen aufbauteam

Nieuw in het assortiment is de planning, installatie en verkoop van LED spots en lampen speciaal voor de tuin. Of ze nu vanaf de grond of rechtstreeks op de schanskorven worden gemonteerd, ze zorgen voor extra veiligheid in combinatie met een geweldige sfeer.   

Gabionen-Beleuchtung

U kunt hier eenvoudig schanskorfverlichting bestellen.