Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Aufbauteam Gabinova

Gabinova opbouwteam

U heeft schanskorven gekocht. Nóg beter: u heeft bij Gabinova schanskorven gekocht. Dat vinden wij op zich al helemaal geweldig. Toch bent u met de aanschaf nog niet klaar. Die korven zullen op een of andere manier bij u bezorgd moeten worden. Vanzelfsprekend is dat geen enkel probleem. Gabinova levert korven en breukstenen tot in uw tuin. Of u komt de korven zelf halen. Dat is allemaal mogelijk. Wij krijgen echter regelmatig de vraag of wij de korven niet ter plaatse konden komen monteren. In Duitsland werken we al een paar jaar met een speciaal opbouwteam en sinds kort hebben we ook in ons eigen land zo'n team samengesteld. U vraagt, Gabinova draait.

Onze klanten hebben soms simpelweg geen tijd om zelf de korven te monteren. Of ze vinden zichzelf gewoon niet zo handig. Dat snappen we bij Gabinova. Het opbouwteam voorziet in die behoefte en komt u graag helpen. Ons opbouwteam zet de korven neer volgens plan, monteert de korven en vult deze met de breuksteen van uw keuze. We gaan pas weg als alles naar tevredenheid staat in uw tuin of op de oprit. Vanzelfsprekend geldt dat niet alleen voor korven, maar ook voor projecten met bijvoorbeeld een open haard of een zithoek. Ook de omvang van een project maakt niets uit: we pakken alles aan, van groot naar klein en andersom. Ons team staat klaar voor iedere klant.

Hoe krijgt u ons team in beweging? Simpel. Door te bellen. Wij overleggen dan de mogelijkheden, vertellen u precies welke voorbereidingen u moet treffen en plannen de afspraak. Voorbereidingen?

Geen zorg: het gaat echt om bijzonder eenvoudige zaken.

Voordat we u een specifieke aanbieding kunnen doen, beantwoordt u de volgende negen vragen kort en stuurt u ons enkele foto's van uw project en / of een schets, zoals u het graag wilt hebben:

  1. Kunt u uw telefoonnummer, postcode en straat mailen?
  2. Zijn de hoogteverschillen te beachten in uw tuin voor de schanskorven die u hebt gepland?
  3. Om de schanskorven stabiel te plaatsen, is een stevig fundament noodzakelijk. Moet Gabinova dit meenemen in de werkzaamheden?
  4. Is er een fundament reeds beschikbaar en is dit goed genoeg om de schanskorven op te plaatsen?
  5. Per wanneer wilt u dit geplaatst hebben?
  6. Is er een directe toegang tot de bouwplaats? Denk aan materieel voor de werkzaamheden, maar ook aan het feit dat de breukstenen in grote big bags worden geleverd die met een heftruck die vanaf een vrachtauto worden gelost.
  7. Welke soort/kleur van de stenen stelt u zich voor?
  8. Heeft u de mogelijkheid om zelf mee te helpen met bijvoorbeeld het vullen?  Dit verlaagt de totaalkosten.
  9. Soms is er sprake van een planning in samenwerking met bijvoorbeeld een hovenier. Geeft u dat alstublieft aan, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

U kunt uw aanvraag mailen naar : info@gabinova.nl

We horen graag van u. 

Meer weten of een afspraak maken met ons opbouwteam? Bel +31 (0) 524-534866 of mail naar info@gabinova.nl. We gaan graag voor en met u aan de slag. 

Hier vindt u een PDF met de verschillende projecten die we reeds hebben gerealiseerd: klik hier.