Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Over Gabinova

Over Gabinova

Met bijna 30 jaar ervaring in de stenen weet eigenaar van Gabinova, Robert Bakker, wel waar hij het over heeft. Met zijn passie voor deze grondstof startte hij in 2012 Gabinova: de specialist op het gebied van schanskorven.

In 1992 begon Robert bij een puinrecyclingbedrijf waar hij zag hoe rond de 150 miljoen kilo steen per jaar werd verwerkt. Dit was de plek waar hij in 2005 aanraking kwam met schanskorven.

Verdieping op schanskorven

Robert: “Dat leek me wel een mooi product om mee aan de slag te gaan! Ik  begon me ’s avonds en in het weekend te verdiepen in de mogelijkheden van schanskorven. Als snel hoorde daar ook het bouwen van een website bij (webshops bestonden toen nog niet). Alle content schreef ik zelf en alle mogelijk steensoorten berekende ik zelf in met behulp van Excel”.

Niet veel later kwam ook Google Ad(word)s op de markt en bereikte we met de schanskorven een groter publiek. Dit zorgde al voor een flinke groei. Toen Robert vervolgens besloot om ook de Duitse markt op te gaan, was het hek van de dam. “Toen ontplofte de boel gewoon! De orders kwamen in zo’n razend tempo binnen dat we de Ad campagnes zelfs twee weken hebben moeten uitzetten om alles bij te werken. Heel gaaf, maar ook bizar!”

Met een heuse configurator

Dat het offerte- en aanvraagtraject eenvoudiger moest worden gemaakt was duidelijk na deze doorbraak. En zo werd de website van de schanskorven voorzien van een configurator. Deze configurator, die nog steeds op onze website te vinden is, is in de late uurtjes uitgewerkt in een Excel bestand.

Robert: “Ik voegde er steeds nieuwe producten aan toe en probeerde het proces steeds constant te verbeteren. Alles om mensen snel een prijs te kunnen geven en ervoor te kunnen zorgen dat iedereen ook altijd dezelfde prijs kreeg.”

100 schanskorven per dag

Inmiddels is Gabinova alweer 8 jaar, 20 man en meer dan 100 korven per dag verder. Het hele team werkt dagelijks met passie aan de schanskorven die aansluiten bij een duurzame en onderhoudsvrije klantbehoefte. “Wij zeggen daarbij eigenlijk nooit nee: geen aanvraag is ons te gek en we houden wel van een uitdaging! Zo hadden we ooit een klant uit Engeland die graag een maatwerk schanskorf zitkuil met tuinhaard wilde hebben. Geen bedrijf in heel Engeland durfde het aan. Maar wij hebben het gefixt!

Om actueel te blijven hebben we in de afgelopen jaren ontzettend veel verschillende producten ontwikkeld. Van ‘normale’ schanskorfschuttingen en bankjes, tot watervallen, open haarden en verlichting. En sinds kort is ook de nieuwste toevoeging aan het assortiment verkrijgbaar: de laadpaalschanskorf voor elektrische auto’s.

Naast innoveren en vernieuwen vinden we het bij Gabinova ook belangrijk om klanten met een tevreden gevoel te laten genieten van hun nieuwe pronkstuk. Dat betekent dat we mail- en telefoonverkeer snel en adequaat afhandelen zodat iedereen vlot en goed wordt geholpen. Door goed te luisteren lukt het ons altijd om, met de Gabinova kwaliteit, aan te sluiten op elke wens en behoefte”.

Als veelomvattend bedrijf zijn wij actief op verschillende werkgebieden. Naast onze schanskorven en breukstenen hebben wij ook een recyclingafdeling de AGR B.V., dat zich bezighoudt met het recyclen van bouwstoffen en grondstof handel.

Gabinova B.V.

Klaverakker 6 
7761 RA Schoonebeek
 

Tel : 0031-524-534866
Fax : 0031- 524-531665
 

Email: info@gabinova.nl
 

BTW nummer     : NL852531655B01
KVK. Emmen      : 57323518