Grauwacke breuksteen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen

Grauwacke 60-80mm

Grauwacke breuksteen 60-80mm per kg

€ 0,12
Grauwacke 60-80mm

Grauwacke breuksteen 80-120mm per kg

€ 0,12
Grauwacke 60-80mm

Grauwacke breuksteen 90-150mm per kg

€ 0,12

De Grauwacke breuksteen bestaat uit verschillende mineralen waardoor de steen drie verschillende kleuren kan hebben; rood, grijs en geel. Door deze samenstelling krijgt een schanskorf een hele natuurlijke uitstraling. Deze warme kleur geeft een mediterrane sfeer aan uw tuin. In combinatie met verschillende bloemen en planten, wilt u het liefst niet meer uit uw tuin vertrekken! U kunt de steenkorf eenvoudig vullen met Grauwacke breuksteen door de steen vanaf de bovenkant de storten. Door dit met de hand te doen, krijgt u het mooiste resultaat!

Uitgebreide informatie
Beschrijving

Details

Grauwacke breuksteen 80 - 120 mm

Het gewicht van de schanskorven is ongeveer 1700 kg per m³. Bij Gabinova heeft u de keuze uit drie maten als het gaat om deze warme breuksteen:

  • Grauwacke breuksteen 60 - 80 mm
  • Grauwacke breuksteen 80 - 120 mm
  • Grauwacke breuksteen 90 - 150 mm

De 60 - 80 mm variant is geschikt voor schanskorven met een diepte vanaf 17 cm. Wanneer u een steenkorf heeft die dieper is dan 22 cm is de Grauwacke breuksteen 80 - 120 mm geschikt. 90 - 150 mm is ideaal voor een diepte vanaf 32 cm.


Grauwacke breuksteen prijs

Wanneer u invult hoeveel kilo stenen u nodig heeft ziet u gelijk de Grauwacke breuksteen prijs! Ook kunt u zelf de schanskorven ontwerpen door de afmetingen in te vullen en aan te geven welke steen u wilt. U krijgt dan gelijk de prijs te zien. Vervolgens kunt u de stenen of de steenkorf bestellen en heeft u deze snel in huis! Bij Gabinova bent u verzekerd van een lage Grauwacke breuksteen prijs! De kleuren kunnen in het echt een beetje afwijken, dit kan komen door de verschillen in beeldschermen. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. U kunt deze contant voldoen bij aflevering.


Let op: Door de hevige regenval van de afgelopen tijd hebben de stenen meer fijnmateriaal dan normaal gesproken. Doordat de leem wat meer aan de stenen plakt, dient u deze na het vullen van de schanskorven te reinigen. Dit gaat eenvoudig met een hogedrukreiniger. Na reiniging komen de mooie kleuren van de Grauwacke breukstenen helemaal tot zijn recht.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Grauwacke breukstenen