Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Grauwacke breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Grauwacke breuksteen 60-90mm per kg
€ 0,15
Aantal
Grauwacke breuksteen 80-200mm per kg
€ 0,15
Aantal

De Grauwacke breuksteen bestaat uit verschillende mineralen waardoor de steen drie verschillende kleuren kan hebben; rood, grijs en geel. Door deze samenstelling krijgt een schanskorf een hele natuurlijke uitstraling. Deze warme kleur geeft een mediterrane sfeer aan uw tuin. In combinatie met verschillende bloemen en planten, wilt u het liefst niet meer uit uw tuin vertrekken! U kunt de steenkorf eenvoudig vullen met Grauwacke breuksteen door de steen vanaf de bovenkant de storten. Door dit met de hand te doen, krijgt u het mooiste resultaat!

Gewicht per m³: 1700 kg.

Verkrijgbaar in 2 maten.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Grauwacke breuksteen 80 - 200 mm

Het gewicht van de schanskorven is ongeveer 1700 kg per m³. Bij Gabinova heeft u de keuze uit twee maten als het gaat om deze warme breuksteen:

  • Grauwacke breuksteen 60 - 90 mm
  • Grauwacke breuksteen 80 - 200 mm

De 60 - 90 mm variant is geschikt voor schanskorven met een diepte vanaf 17 cm. Wanneer u een steenkorf heeft die dieper is dan 32 cm is de Grauwacke breuksteen 80 - 200 mm geschikt. 

 

Grauwacke breuksteen prijs

Wanneer u invult hoeveel kilo stenen u nodig heeft ziet u gelijk de Grauwacke breuksteen prijs! Ook kunt u zelf de schanskorven ontwerpen door de afmetingen in te vullen en aan te geven welke steen u wilt. U krijgt dan gelijk de prijs te zien. Vervolgens kunt u de stenen of de steenkorf bestellen en heeft u deze snel in huis! Bij Gabinova bent u verzekerd van een lage Grauwacke breuksteen prijs! De kleuren kunnen in het echt een beetje afwijken, dit kan komen door de verschillen in beeldschermen. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. U kunt deze contant voldoen bij aflevering.

 

Let op: De grauwacke komt uit een leemhoudende groeve waardoor deze stenen iets meer fijnmateriaal hebben dan normaal gesproken. Ook plakt er wat leem wat aan de stenen wanneer deze nat zijn door de regen. De grauwacke dient u na het vullen van de schanskorven te reinigen. Dit gaat eenvoudig met een hogedrukreiniger. Na reiniging komen de mooie kleuren van de Grauwacke breukstenen helemaal tot zijn recht.


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Grauwacke 60-80mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Grauwacke breukstenen