Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Levering schanskorven en breukstenen

Bezorging en afhalen

Wij leveren uw schanskorven kant en klaar voor gemonteerd bij u af, inclusief afleverpakket met o.a. handleiding, een paar handschoenen, C-ringen en een gratis waterpomptang voor de onderlinge verbindingen van de korven en om de deksel mee af te sluiten.
Bij grotere hoeveelheden schanskorven adviseren wij u onze C-Ringtang erbij te bestellen. Deze kunt u na gebruik aan ons terugsturen en u krijgt € 40,00 retour. 

Gabinova werkt met diverse transporteurs samen zodat we heel economisch en flexibel kunnen zijn in de aflevering van uw korven en breukstenen. Of het nu om één korf gaat of om meer korven met honderd ton breukstenen: wij zorgen ervoor dat het keurig bij u wordt afgeleverd. Onze transporteurs hebben diverse huifopleggers in het wagenpark. Alleen korven lossen wij met een palletwagen en bestellingen met grotere hoeveelheden breukstenen door middel van een kooiaap, een kleine heftruck achterop de vrachtauto of met een vrachtwagen met Kraan. De chauffeur kan geheel zelfstandig de korven en de big bags met breukstenen lossen. Wel moet u er rekening mee houden dat de losplaats begaanbaar moet zijn voor de combinatie: een oprit dient minimaal 2,50 meter breed te zijn. Dit gaat allemaal in overleg met de chauffeur. Voor de levering zal de transporteur contact met u opnemen over de datum en tijdstip van afleveren. Wij leveren tot op de stoep.

Levering schanskorven door Gabinova

Deze zending dient worden gelost op een voor de vrachtwagen bereikbare plaats, naast de vrachtwagen, op een door de chauffeur te bepalen plek. Afwijking van deze regel, op verzoek van de geadresseerde , geschiedt dan ook geheel op dien risico. Heeft u speciale wensen, dan dient u, alvorens gelost wordt, middels een handtekening en korte omschrijving deze vrachtbrief te verklaren, Gabinova en de transporteur, te vrijwaren van alle aansprakelijkheid voor eventuele schades ontstaan door uitvoering van de speciale wens, alsmede de extra kosten voor uw rekening te nemen.

Voor vragen over de aflevering en tijdstip kunt u bellen met +31(0)524-534866

Gabinova levert de stenen aan in big bags en de korven op eigen gerecyclede pallets. Retour sturen van deze pallets is niet nodig. Voor de levering op de wadden eilanden hebben wij achteraf een toeslag voor de gemaakte bootkosten.

Afhalen van schanskorven en breukstenen is natuurlijk ook mogelijk bij onze vestiging aan de Klaverakker 6 te Schoonebeek. 
Openingstijden ma. t/m vrijdag van 7.30 tot 16.30. Afhalen op zaterdag is op afspraak ook mogelijk. 

Breukstenen voor schanskorven

 

Onze pakketten worden verzonden via onze partner Cheapcargo


  Cheapcargo