Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Yellow Sun breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Yellow Sun breuksteen 60-90mm per kg
Speciale prijs € 0,14 Reguliere prijs € 0,16
Aantal

Anders dan de naam doet vermoeden, is de Yellow Sun breuksteen geen felle, gele steen. Deze steen is dan ook vernoemd naar de gloed waarover de stenen beschikken. Wanneer u een schanskorf vult met breukstenen uit de Yellow Sun collectie, lijkt het alsof deze voortdurend wordt belicht door de zon. U heeft met deze steensoort dan ook een hele prettige, warme look. Deze mediterrane stenen zijn afkomstig uit het Juragebergte, op de grens van Frankrijk en Zwitserland. Het gebergte is tussen de 130 en 200 miljoen jaar oud en wordt gevormd door mergel in diverse bruintinten en kalksteen. De Yellow Sun breuksteen leeft als het ware met die kenmerkende gloed, maar is tegelijkertijd ook getekend door de tijd. Het is een populaire soort breuksteen die door de warme uitstraling goed past in zowel moderne als klassieke, landelijke tuinen.

Gewicht per m³: 1700 kg.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Yellow Sun breuksteen, ook groot verkrijgbaar!

Bij Gabinova is de Yellow Sun breuksteen groot verkrijgbaar. Deze gele steen met de maat 60 - 90 mm is geschikt voor korven vanaf 17 cm diep. Deze breuksteen is bovendien zeer geschikt voor steenkorven door zijn hardheid. De grootte van deze steen maakt hem ideaal voor zowel kleine borders als grote schuttingen die gemaakt zijn van een schanskorf. U kunt deze korf eenvoudig vullen door de stenen vanaf de top er in te gieten. Door dit met de hand te doen krijgt u het mooiste resultaat. De kleur van de afbeelding van de Yellow Sun breuksteen 60 - 90 mm kan een beetje afwijken in het echt, dit is mede afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm.

Yellow Sun breuksteen kopen bij Gabinova

Wilt u graag de Yellow Sun breuksteen kopen? Dit kan eenvoudig in onze webwinkel! U hoeft slechts het aantal kilo in te vullen dat u nodig heeft. Het aantal kilo per m³ is ongeveer 1.700. U kunt op onze website ook zelf uw schanskorven ontwerpen. Daarbij kunt u gelijk accessoires toevoegen als een waterval of verlichting. Wij hebben vele stenen op voorraad, dit betekent dat u uw bestelling snel in huis heeft! Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Heeft u vragen over Yellow Sun breuksteen kopen bij Gabinova? Neem dan contact op met de klantenservice!


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Yellow Sun 60-90mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Yellow Sun breukstenen