Yellow Sun breuksteen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen

Yellow Sun 60-90mm

Yellow Sun breuksteen 60-90mm per kg

€ 0,13
Yellow Sun 60-90mm

Yellow Sun breuksteen 80-150mm per kg

€ 0,13

Laat u niet misleiden door de naam, de Yellow Sun breuksteen is geen felle, gele steen. Deze steen is vernoemd naar de gloed waarover de stenen beschikken. Wanneer u een schanskorf vult met Yellow Sun, lijkt het alsof deze voortdurend wordt belicht door de zon. Deze mediterrane stenen zijn afkomstig uit het Juragebergte, op de grens van Frankrijk en Zwitserland. Het gebergte is tussen de 130 en 200 miljoen jaar oud en wordt gevormd door mergel in diverse bruintinten en kalksteen. De Yellow Sun breuksteen leeft, maar is tegelijkertijd fantastisch getekend door de tijd.

Uitgebreide informatie
Beschrijving

Details

Yellow Sun breuksteen 60 - 90 mm

Bij Gabinova vindt u stenen in diverse maten. Deze steen is beschikbaar in twee soorten maten. De Yellow Sun breuksteen 60 - 90 mm is geschikt voor korven vanaf 17 cm diep en de 80 - 150 mm voor grotere korven. Deze breuksteen is zeer geschikt voor schanskorven door zijn hardheid. U kunt de steenkorf vullen door de stenen vanaf de top er in te gieten. Door dit met de hand te doen krijgt u het mooiste resultaat. De kleur van de afbeelding van de Yellow Sun breuksteen 60 - 90 mm kan een beetje afwijken in het echt, dit is afhankelijk van uw beeldscherm.


Yellow Sun breuksteen kopen

Wilt u graag de Yellow Sun breuksteen kopen? Dit kan eenvoudig in onze webwinkel! U hoeft slechts het aantal kilo in te vullen dat u nodig heeft. Het aantal kilo per m³ is ongeveer 1700. U kunt op onze website ook zelf uw schanskorven ontwerpen. Daarbij kunt u gelijk accessoires toevoegen als een waterval of verlichting. Wij hebben vele stenen op voorraad, dit betekent dat u uw bestelling snel in huis heeft! Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Heeft u vragen over Yellow Sun breuksteen kopen bij Gabinova? Neem dan contact op met de klantenservice!

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Yellow Sun breukstenen