Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Alpen breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Alpen breuksteen 60-90mm per kg
€ 0,16
Aantal
Alpen breuksteen 60-150mm per kg
€ 0,16
Aantal

De naam verraadt het al, de Alpen breuksteen is afkomstig uit de Alpen. De stenen kunt u herkennen aan de witte ader en eigenzinnige vorm. Deze vorm is ontstaan doordat de stenen uit de groeve zijn gebroken en vervolgens zijn rond getrommeld in een trommelmachine. Dit maakt de stenen wel hoekig, maar niet scherp. U kunt de Alpen breuksteen gebruiken om de schanskorf te vullen, maar de stenen dienen ook erg stijlvol als decoratie in uw tuin!

Gewicht per m³: 1700 kg.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Alpen breuksteen 60 - 150 mm

In combinatie met strakke tegels geven de breukstenen een modern uiterlijk aan uw tuin. Door veel planten en bloemen toe te voegen krijgt u een natuurlijk effect. De Alpen breuksteen bij Gabinova is tussen de 60 en 150 mm groot. Daardoor is deze steen geschikt voor schanskorven met een minimale diepte van 22 cm. U vult de korf erg eenvoudig, u kunt de stenen vanaf de bovenkant erin gieten. Voor het beste resultaat raden we aan de korf met de Alpen breuksteen 60 - 150 mm handmatig te vullen. Het kan zijn dat de kleur een beetje afwijkt in het echt, dit is afhankelijk van uw beeldscherm.


Alpen breuksteen kopen

Kunt u niet wachten en wilt u graag de Alpen breuksteen kopen? Dit kan eenvoudig online bij Gabinova! Doordat wij de stenen op voorraad hebben, leveren we uw bestelling snel af. Uiteraard hanteren wij ook scherpe prijzen. Belangrijk om te weten is dat wij bij levering op de Waddeneilanden extra bootkosten in rekening brengen. Deze kunt u bij levering voldoen. Wanneer u de Alpen breuksteen wilt kopen, hoeft u slechts het aantal kilo in te vullen. Het gewicht per m³ is ongeveer 1700 kg. Bestel vandaag nog bij Gabinova!


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Alpensteine 60-90mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Alpen breukstenen