Noors graniet breuksteen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen

Noors graniet 31-50mm

Noors graniet breuksteen 31-50mm per kg

€ 0,12
Noors graniet 31-50mm

Noors graniet breuksteen 60-150mm per kg

€ 0,12

Bent u op zoek naar een stijlvolle steen voor uw schanskorven? Dan is de Noors graniet breuksteen erg geschikt. Deze granietsteen is afkomstig uit een ‘groene groeve’ in Noorwegen en is zeer hard. De tint is overwegend grijs met een vleugje zalmkleur. Daarnaast hebben de stenen een klein beetje glinsterende erts. Door de combinatie van de prachtige kleur en de hardheid is de Noors graniet breuksteen perfect voor schanskorven in uw tuin. U zult er nog jarenlang van genieten!


Uitgebreide informatie
Beschrijving

Details

Noors graniet breuksteen schanskorf

Wij hebben twee maten in het assortiment van de Noors graniet breuksteen voor de schanskorf. De diverse maten zijn toe te passen in verschillende groottes steenkorven:

  • 31 - 50 mm: geschikt voor korven vanaf 12 cm diep.
  • 60 - 150 mm: geschikt voor korven vanaf 27 cm diep.

De stenen wegen ongeveer 1700 kg per m³. Zo kunt u berekenen hoeveel kilo u nodig heeft. Uiteraard kunt u ook de steenkorven in zijn geheel bij ons ontwerpen en bestellen. Dan berekent onze ontwerptool eenvoudig hoeveel kilo u nodig heeft van de Noors graniet breuksteen voor uw schanskorf.


Noors graniet breuksteen prijs

Bij Gabinova bent u verzekerd van een voordelige Noors graniet breuksteen prijs. Wij hebben vele stenen op voorraad waardoor wij snel kunnen leveren! Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Het kan zijn dat de kleur van de breuksteen in werkelijkheid afwijkt. Dit is afhankelijk van uw beeldscherm. Voor vragen over onze producten of over de Noors graniet breuksteen prijs raden wij aan contact op te nemen met onze deskundige klantenservice!

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Noors graniet breukstenen