Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Gabinova Schanskorven letters

Speciale schanskorven

Meestal zijn schanskorven rechthoekig, maar bij ons kunt u in bijna alle vormen korven verkrijgen. Ook speciale schanskorven behoren tot de mogelijkheden. Met uw ontwerp vervaardigen wij de speciale manden in onze eigen werkplaats. De onverzinkte gaaspanelen worden gewalst in de gewenste ronding waar de speciale schanskorven in elkaar gelast worden. Na het aanbrengen van voldoende afstandhouders worden de steenkorven verzinkt en geleverd bij u aan het gewenste adres. De standaard speciale schanskorven worden zonder deksel geleverd. Deze dienen los besteld te worden.

Steenkorven Letters       Schanskorven logo

 

Speciale schanskorven op maat

Wij hebben meerdere standaard speciale korven in het assortiment, bestaande uit een o.a. een zuil met een diameter van 32 cm. Maar uiteraard kunt u bij Gabinova ook speciale schanskorven op maat bestellen. Wanneer u een ontwerp in gedachten heeft, raden wij u aan deze te schetsen en te mailen naar onze klantenservice. Onze vormgevers gaan vervolgens kijken wat mogelijk is en bespreken dit met u. Wanneer u akkoord bent, gaat onze machine aan de slag met uw speciale schanskorven op maat! Zodra de steenkorven klaar zijn komen wij deze zo snel mogelijk bij u leveren.

 

Speciale schanskorven bestellen

Voor uw bedrijfslogo kunt u ook steenkorven letters kopen. U kunt deze speciale schanskorven bestellen door contact op te nemen met onze klantenservice. De prijzen zijn op aanvraag, zodat iedere klant een speciaal ontwerp en persoonlijke offerte krijgt. De speciale schanskorven zijn net zoals onze standaard korven van hoge kwaliteit, gaan decennia lang mee en behoeven geen onderhoud. Wilt u graag speciale schanskorven bestellen? Mail dan uw schets naar info@gabinova.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Ronde korven met tuinhaard BBQ en waterval

 

Ronde schanskorven

Schanskorf cijfers gevuld met glas   Ronde schanskorven met haard en waterval

Speciale schanskorven nodig? Gabinova levert niet alleen rechthoekige schanskorven maar ook ronde en schuine korven behoren tot een van de vele mogelijkheden. De speciale korven worden speciaal per klant op wens vervaardigd. Elke radius, hoogte en diepte is mogelijk waardoor deze korven breed inzetbaar zijn. Door de speciale vormen van deze korven kunt u deze in elk tuinontwerp toepassen. Onze schanskorven expert staat voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. De speciale schanskorven worden standaard geleverd zonder deksels, het vervaardigen van een speciale deksel is arbeidsintensief. Vandaar niet bij de prijs inbegrepen en dienen apart te worden besteld. 

 

Bel of mail uw tekening en wij maken u een vrijblijvende offerte.