Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Glasbrokken

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Glasbrokken turquoise 80-120mm per kg
€ 1,80
Aantal
Glasbrokken kristal 80-120mm per kg
€ 2,00
Aantal
Glasbrokken oceaanblauw 80-120mm per kg
€ 2,00
Aantal
Glasbrokken kobaltblauw 80-120mm per kg
€ 2,00
Aantal
Glasbrokken groen 80-120mm per kg
€ 2,00
Aantal

Wanneer u aan glasbrokken denkt, denkt u waarschijnlijk niet snel aan schanskorven of aan een decoratie voor uw tuin. Terwijl glasbrokken daar juist erg geschikt voor zijn! Wij hebben 6 verschillende kleuren in ons assortiment, zodat er altijd een kleur bij zit die bij uw tuin past. U kunt uw schanskorven volledig vullen met de glasbrokken of gebruiken als bodem van een fontein. Door er dan licht op te plaatsen, creëert u een schitterend effect. U kunt u de glasbrokken ook gebruiken in combinatie met breukstenen, waardoor u uw tuin voorziet van prachtige details!

Wij hebben glasbrokken in de kleuren turquoise, kristal, oceaanblauw, kobaltblauw, groen en barnsteen in ons assortiment.

Bestel hier uw glasbrokken monsterpakket.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Glasbrokken blauw

Met de glasbrokken in het blauw krijgen uw korven een prachtige moderne uitstraling. Bent u op zoek naar een warme kleur? Dan zijn de glasbrokken in barnsteen kleur aan te raden! De brokken zijn tussen de 80 en 120 mm groot en geschikt voor schanskorven met een diepte vanaf 22 cm. Het gewicht per kubieke meter is ongeveer 1700 kg. Zo kunt u eenvoudig berekenen hoeveel glasbrokken in het blauw of een andere kleur u nodig heeft. U kunt ook zelf uw schanskorven ontwerpen op onze webwinkel. Na het invullen van de maten en welke soort breuksteen u wilt krijgt u te zien hoeveel stenen of glasbrokken u nodig heeft. Uw tuin krijgt een nieuwe, prachtige uitstraling wanneer u de glasbrokken gebruikt als decoratieve elementen!

Glasbrokken tuin

U bestelt voordelig de glasbrokken voor uw tuin bij Gabinova. Wij kunnen scherpe prijzen voor u hanteren, doordat wij directe importeur zijn. Daarnaast hebben wij vele stenen en glasbrokken op voorraad, waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling! Wij bezorgen in heel Nederland. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. Het kan zijn dat de kleuren van de glasbrokken afwijken in werkelijkheid, dit is afhankelijk van uw beeldscherm. Bestel de glasbrokken voor uw tuin voordelig bij Gabinova!

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Glasbrokken 6 kleuren

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Glasbrokken