Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Glasbrokken

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Glasbrokken turquoise 80-120mm per kg
€ 1,80
Aantal
Glasbrokken kristal 80-120mm per kg
€ 2,00
Aantal
Glasbrokken oceaanblauw 80-120mm per kg
€ 2,00
Aantal
Glasbrokken kobaltblauw 80-120mm per kg
€ 2,00
Aantal
Glasbrokken groen 80-120mm per kg
€ 2,00
Aantal

Tegenwoordig zijn glasbrokken enorm populair om te gebruiken als opvulling voor schanskorven en steenkorven. Een glasbrok is een prachtig stuk glas in een bepaalde kleur, dat op zijn plaats wordt gehouden door gaasmatten (de zogeheten schanskorf). En wanneer u aan glasbrokken denkt, denkt u waarschijnlijk niet snel aan schanskorven of aan een decoratie voor uw tuin. Terwijl glasbrokken daar dus juist erg geschikt voor zijn! Wij hebben 6 verschillende kleuren in ons assortiment, zodat er altijd een kleur bij zit die bij uw tuin past. U kunt uw schanskorven volledig vullen met de glasbrokken of gebruiken als bodem van een fontein. Door er vervolgens licht op te laten schijnen, creëert u een schitterend effect. U kunt de glasbrokken ook gebruiken in combinatie met breukstenen, waardoor u uw tuin voorziet van prachtige en kleurrijke details!

Weet u nog niet zeker welke kleur glas het beste past bij uw situatie? Dan is het ook mogelijk om een speciaal monsterpakket met brokken glas te bestellen.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Glasbrokken, groot en klein, voor de tuin

U bestelt voordelig de glasbrokken voor uw tuin bij Gabinova. Wij kunnen scherpe prijzen voor u hanteren, doordat wij directe importeur zijn. Daarnaast hebben wij vele stenen en glasbrokken op voorraad, waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling! Wij bezorgen in heel Nederland. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. Het kan zijn dat de kleuren van de glasbrokken afwijken in werkelijkheid, dit heeft te maken met de instellingen van uw beeldscherm. Bestel de glasbrokken voor uw tuin voordelig bij Gabinova!

Glasbrokken: blauw en andere kleuren

Met de glasbrokken in het blauw krijgen uw korven een prachtige moderne uitstraling. Bent u op zoek naar een warme kleur? Dan zijn de glasbrokken in barnsteen kleur aan te raden! De brokken zijn tussen de 80 en 120 mm groot en geschikt voor schanskorven met een diepte vanaf 22 cm. Het gewicht per kubieke meter is ongeveer 1700 kg. Zo kunt u eenvoudig berekenen hoeveel glasbrokken in het blauw of een andere kleur u nodig heeft. U kunt ook zelf uw schanskorven ontwerpen via onze webwinkel. Na het invullen van de maten en welke soort breuksteen u wilt, krijgt u te zien hoeveel stenen of glasbrokken u nodig heeft. Uw tuin krijgt een nieuwe, prachtige uitstraling wanneer u de glasbrokken gebruikt als decoratieve elementen!

Glasbrokken voor de schanskorf kopen bij Gabinova

Profiteer vandaag nog van de voordelige glasbrokken voor de schanskorf van Gabinova! Niet alleen bent u bij ons altijd verzekerd van de scherpste prijzen, ook zorgen wij ervoor dat u de keuze heeft uit de mooiste kleuren die passen bij uw smaak. Bovendien bezorgen wij de glasbrokken snel op de locatie waar u ze nodig heeft. En bent u op zoek naar een losse steenkorf of andere soorten opvulling ervoor? Ook dan bieden wij u dezelfde voordelen. Bovendien bieden wij met een enthousiast opbouwteam ook de mogelijkheid om alle werkzaamheden voor u uit handen te nemen!


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Glasbrokken 6 kleuren

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Glasbrokken