Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Basalt breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Basalt breuksteen 56-75mm per kg
Speciale prijs € 0,14 Reguliere prijs € 0,15
Aantal
Basalt breuksteen 60-250mm per kg
Speciale prijs € 0,14 Reguliere prijs € 0,15
Aantal

Een moderne soort steen die kan dienen als vulling voor je schanskorven is de basalt breuksteen. Deze steen is erg donker van kleur. Dat komt doordat basalt is gevormd door de stolling van lava. Deze stolling vindt plaats aan het aardoppervlak en daarom koelt de steen snel af. Dit maakt de basalt zeer hard en uitermate geschikt voor gebruik in tuinen. Door de vorm van de basalt breuksteen kan deze steen als een puzzel in elkaar worden gelegd. Bij het vullen van een steenkorf vallen de stenen dan ook gemakkelijk in elkaar.

Gewicht per m³: 1700 kg.

Verkrijgbaar in 2 maten.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Basalt breuksteen 56 - 75 mm

Deze steensoort is erg geschikt voor steenkorven. Door de hoge dichtheid kunnen algen en mos zich moeilijk aan de breuksteen hechten. Wij hebben 2 maten basalt breuksteen in het assortiment:

  • Basalt breuksteen 56 - 75 mm
  • Basalt breuksteen 60 - 250 mm

De grote variant is geschikt voor schanskorven vanaf 32 centimeter diep. De basalt breuksteen 56 - 75 mm is toe te passen in korven vanaf 17 centimeter diep. Het vullen is het eenvoudigst door de stenen van boven in de korven te storten. Voor het mooiste resultaat raden wij aan dit handmatig te doen. Het gewicht per m³ is ongeveer 1700 kg.

Verschillen van steen tot steen en van steengroeve in het geval van bijvoorbeeld basalt kan ervoor zorgen dat bij nieuwe leveringen kleur- en structuurverschillen kunnen ontstaan.

Basalt breuksteen kopen

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig basalt breuksteen kopen. U vult in hoeveel kilo u wilt en u kunt uw bestelling plaatsen. Weet u niet hoeveel kilo u nodig heeft? Ontwerp dan uw schanskorven en u ziet het gelijk! Wanneer u basalt breuksteen gaat kopen is het belangrijk dat u weet dat de kleur een beetje kan afwijken van de foto. Dit is afhankelijk van uw beeldscherm. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Vragen over de basalt breuksteen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Basalt 56-75mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Basalt breukstenen