Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Basalt breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Basalt breuksteen 56-75mm per kg
Speciale prijs € 0,14 Reguliere prijs € 0,15
Aantal
Basalt breuksteen 60-250mm per kg
Speciale prijs € 0,14 Reguliere prijs € 0,15
Aantal

Onze basalt breukstenen zijn prachtige stenen met een donkere kleur. Die kleur is ontstaan omdat basalt eigenlijk gestolde lava is. Deze stolling vindt plaats aan het aardoppervlak en daarom koelt de steen snel af. Dit maakt de breukstenen van basalt zeer hard en uitermate geschikt voor gebruik in tuinen. Door de vorm van de basalt breuksteen kan deze steen heel eenvoudig, als een puzzel in elkaar worden gelegd. Bij het vullen van een steenkorf vallen de stenen dan ook gemakkelijk in elkaar en sluiten ze goed op elkaar aan. Overigens heeft deze steensoort nog een belangrijk voordeel vergeleken met veel andere breukstenen: basalt heeft een zeer hoge dichtheid, waardoor algen en mos zich er moeilijk aan kunnen hechten. Dat maakt het gebruik van basalt breukstenen ook nog eens een onderhoudsarme oplossing!

Gewicht per m³: 1700 kg.

Verkrijgbaar in 2 maten.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Basalt breuksteen in verschillende formaten

U vindt bij Gabinova de basalt breuksteen in verschillende formaten. Zo zijn er breukstenen van basalt met een kleine diameter van 56 mm tot 75 mm en zijn er grote basaltstenen met een diameter van 60 mm tot 250 mm. De kleine variant is geschikt voor steenkorven met een geringe diepte (vanaf 17 cm), terwijl de grotere uitvoering van de stenen wordt gebruikt bij schanskorven met een diepte die begint bij een diepte van 32 cm. Bij Gabinova hebben wij dan ook altijd wel een passende oplossing, of het nu gaat om het creëren van een lage border in de tuin of een metershoge schutting. Onze basalt breuksteen in verschillende formaten biedt een passende oplossing!

Voordelig de mooiste basalt breukstenen kopen

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig basalt breuksteen kopen. U vult in hoeveel kilo u wilt en u kunt uw bestelling plaatsen. Weet u niet hoeveel kilo u nodig heeft voor bijvoorbeeld nieuwe steenkorven? Ontwerp dan uw schanskorven digitaal bij ons en u ziet gelijk de hoeveelheid die u moet kopen! Wanneer u basalt breuksteen gaat kopen is het belangrijk dat u weet dat de kleur een beetje kan afwijken van de foto. Dit is afhankelijk van uw beeldscherm. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Vragen over de basalt breuksteen? Neem dan contact op met onze klantenservice!


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Basalt 56-75mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Basalt breukstenen