Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Doornikse breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Doornik breuksteen 40-80mm per kg
€ 0,15
Aantal
Doornik breuksteen 56-125mm per kg
€ 0,15
Aantal

Een stijlvolle grijze steen is de Doornikse breuksteen. Deze stenen zijn afkomstig uit België. De naam heeft de breuksteen te danken aan de plaats Doornik waar deze steen uit de groeve is gewonnen. Een mooi detail van de Doornikse breuksteen is dat sommige stenen voorzien zijn van een witte ader. De grijsblauwe kleur van deze kalksteen zorgt ervoor dat ze prachtig en stijlvol staan in schanskorven, maar ook goed dienen als decoratie voor uw tuin!

Gewicht per m³: 1700 kg.

Verkrijgbaar in 3 maten.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Doornikse breuksteen grijs blauw

Bij Gabinova hebben we de Doornikse breuksteen grijs blauw in verschillende maten verkrijgbaar:

  • 40 - 80 mm: geschikt voor korven vanaf 17 cm diep.
  • 56 - 125 mm: geschikt voor korven vanaf 22 cm diep.
  • 90 - 250 mm: geschikt voor korven vanaf 32 cm diep.

U kunt zelf gemakkelijk bereken hoeveel kilo Doornikse breuksteen grijs blauw u nodig heeft. Het gewicht per m³ is ongeveer 1700 kg. U kunt de korven ook zelf online ontwerpen. Wanneer u de maten van de korf heeft ingevuld kunt u eenvoudig zien hoeveel stenen u nodig heeft!


Doornikse breuksteen kopen

Wij hebben vele stenen op voorraad. Dit betekent dat wanneer u de Doornikse breuksteen gaat kopen, u deze snel geleverd krijgt. Al onze producten zijn voordelig geprijsd en wij kunnen alles op maat maken! Wanneer u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met de deskundige klantenservice. De kleur van de steen kan in werkelijkheid licht afwijken, dit is afhankelijk van uw beeldscherm. Wanneer u op de Waddeneilanden woont berekenen wij achteraf extra voor de bootkosten. Deze kunt u contant voldoen bij aflevering. De Doornikse breuksteen kopen doet u bij Gabinova!


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Doornik 40-80mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Doornikse breukstenen