Doornikse breuksteen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen

Doornik 56-125mm

Doornik breuksteen 40-80mm per kg

€ 0,12
Doornik 56-125mm

Doornik breuksteen 56-125mm per kg

€ 0,12
Doornik 56-125mm

Doornik breuksteen 90-250mm per kg

€ 0,12

Een stijlvolle grijze steen is de Doornikse breuksteen. Deze stenen zijn afkomstig uit België. De naam heeft de breuksteen te danken aan de plaats Doornik waar deze steen uit de groeve is gewonnen. Een mooi detail van de Doornikse breuksteen is dat sommige stenen voorzien zijn van een witte ader. De grijsblauwe kleur van deze kalksteen zorgt ervoor dat ze prachtig en stijlvol staan in schanskorven, maar ook goed dienen als decoratie voor uw tuin!

Uitgebreide informatie
Beschrijving

Details

Doornikse breuksteen grijs blauw

Bij Gabinova hebben we de Doornikse breuksteen grijs blauw in verschillende maten verkrijgbaar:

  • 40 - 80 mm: geschikt voor korven vanaf 17 cm diep.
  • 56 - 125 mm: geschikt voor korven vanaf 22 cm diep.
  • 90 - 250 mm: geschikt voor korven vanaf 32 cm diep.

U kunt zelf gemakkelijk bereken hoeveel kilo Doornikse breuksteen grijs blauw u nodig heeft. Het gewicht per m³ is ongeveer 1700 kg. U kunt de korven ook zelf online ontwerpen. Wanneer u de maten van de korf heeft ingevuld kunt u eenvoudig zien hoeveel stenen u nodig heeft!


Doornikse breuksteen kopen

Wij hebben vele stenen op voorraad. Dit betekent dat wanneer u de Doornikse breuksteen gaat kopen, u deze snel geleverd krijgt. Al onze producten zijn voordelig geprijsd en wij kunnen alles op maat maken! Wanneer u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met de deskundige klantenservice. De kleur van de steen kan in werkelijkheid licht afwijken, dit is afhankelijk van uw beeldscherm. Wanneer u op de Waddeneilanden woont berekenen wij achteraf extra voor de bootkosten. Deze kunt u contant voldoen bij aflevering. De Doornikse breuksteen kopen doet u bij Gabinova!

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Doornikse breukstenen