Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Weissenbacher breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Weissenbacher Breuksteen 60-90mm per kg
€ 0,22
Aantal

De Weissenbacher breuksteen is uit Dolomit gesteente ontstaan en heeft een mooie constante wit-beige kleur. Gabinova heeft de stenen rechtstreeks geïmporteerd uit de groeve in Oostenrijk! Door de lichte kleur krijgt uw tuin een luxe en frisse uitstraling met de Weissenbacher breuksteen. U kunt ze als decoratie gebruiken of als vulling in schanskorven. Voeg veel planten en bloemen toe aan uw tuin, en u bent er niet meer weg te slaan!

Gewicht per m³: 1700 kg.

 

 

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Weissenbacher breuksteen prijs

Bij Gabinova krijgt u gelijk inzicht in de Weissenbacher breuksteen prijs. U hoeft slechts het aantal kilo in te vullen. Per m³ is het gewicht van de breuksteen ongeveer 1700 kg. Uiteraard kunt u bij Gabinova de schanskorven zelf ontwerpen. Door de afmetingen van de steenkorven in te vullen krijgt u gelijk de aanbevolen hoeveelheid stenen te zien en de Weissenbacher breuksteen prijs. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra kosten voor de boot. U kunt deze contant voldoen bij aflevering.

 

Weissenbacher breuksteen kopen

Wilt u uw tuin een opfrisbeurt geven? Dan raden wij aan de Weissenbacher breuksteen te kopen! Wij bieden u twee soorten en 3 maten: breuksteen en siergrind 45 - 60 mm en siergrind 60 - 90 mm. De kleinste varianten zijn geschikt voor steenkorven met een minimale diepte van 17 cm. De grote variant voor een diepte van 22 cm. Het kan zijn dat de kleur in het echt licht afwijkt van de foto, dit komt door uw beeldscherm. Bij Gabinova bent u verzekerd van een scherpe prijs en snelle levering wanneer u de Weissenbacher breukstenen gaat kopen!


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Weissenbacher Breukstenen 45-60 mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Weissenbacher breukstenen