Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Ardenner grijs breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Ardenner grijs 60-100mm per kg
€ 0,15
Aantal

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle steen voor in uw tuin is de Ardenner grijs breuksteen een echte aanrader. Deze steen is afkomstig, zoals de naam het al verraad, uit de Ardennen in Noord-Frankrijk. Door de hardheid is de breuksteen erg geschikt om toe te passen in steenkorven. De stijlvolle, grijze kleur geeft een moderne stijl aan uw tuin. Zoals u op de afbeelding kunt zien verschillen de stenen in kleuren. Sommige zijn wat lichter van kleur dan andere. Door deze kleurverschillen van de Ardenner grijs breuksteen krijgen schanskorven een speels en natuurlijk effect.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Ardenner grijs breuksteen brokken

Wij hebben de Ardenner grijs breuksteen brokken in één maat beschikbaar. Dit is de maat 60 - 100 mm. De stenen zijn geschikt voor schanskorven met een diepte van 22 cm. Wanneer u wilt weten hoeveel kilo u nodig heeft, kunt u dit eenvoudig zelf berekenen. Het gewicht per m³ is ongeveer 1700 kg. U kunt de steenkorven ook zelf ontwerpen via onze website. Wanneer u de afmetingen heeft ingevuld kunt u kiezen om de korven te vullen met de Ardenner grijs breuksteen brokken. De zelf-ontwerp-tool zal dan het juiste aantal kilo breukstenen weergeven.


Ardenner grijs breuksteen Gabinova

Wilt u uw tuin een nieuwe stijl geven? Dan is de Ardenner grijs breuksteen van Gabinova een goede keuze. U kunt de stenen bij ons bestellen. Door onze grote voorraad leveren wij deze snel bij u af. De korven zijn gemakkelijk te vullen door de stenen vanaf de bovenkant er in te laten storten. Door dit met de hand te doen krijgt u het mooiste effect. Woont u op de Waddeneilanden? Dan berekenen wij achteraf de extra kosten voor de boot. Deze kunt u contant voldoen bij aflevering. De Ardenner grijs breuksteen bestelt u voordelig bij Gabinova!


Let op: de kleur van de stenen kan in werkelijkheid licht afwijken van de afbeelding. Dit is afhankelijk van uw beeldscherm.

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Ardenner Grijs 60-100mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Ardenner grijs breukstenen