Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Ardenner grijs breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Ardenner grijs 60-100mm per kg
€ 0,15
Aantal

De Ardenner grijs breuksteen is een echte aanrader voor wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle steen voor in uw tuin. Deze steensoort is afkomstig uit de Ardennen in Noord-Frankrijk, zoals de naam al aangeeft. Door de hardheid is deze breuksteen erg geschikt om toe te passen in steenkorven die gebruikt worden als schutting of voor andere doeleinden. Ze zijn onderhoudsarm en zeer robuust. De stijlvolle, grijze kleur van de Ardenner breukstenen geeft een moderne look aan uw tuin. Zoals u op de afbeelding kunt zien kunnen de stenen wel variëren in kleur. Sommige stenen hebben namelijk een lichtere grijstint dan de andere, die juist weer wat donkerder zijn. Door de kleurverschillen van de Ardenner grijs breuksteen krijgen schanskorven zodoende een speels en natuurlijk effect en zijn ze tegenwoordig er populair.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Een schanskorf vullen met Ardenner grijs breuksteen

De Ardenner grijs breuksteen is ideaal voor de schanskorf. Wij hebben de Ardenner grijs breuksteen brokken in één maat beschikbaar. Dit is de maat 60 - 100 mm. Deze maat stenen is uitermate geschikt voor schanskorven met een diepte van bijvoorbeeld 22 cm. Wanneer u wilt weten hoeveel kilo u nodig heeft, kunt u dit eenvoudig zelf berekenen. Het gewicht per m³ is ongeveer 1700 kg. U kunt de steenkorven ook zelf ontwerpen via onze website. Wanneer u de afmetingen heeft ingevuld kunt u kiezen om de korven te vullen met de Ardenner grijs breuksteen brokken. De zelf-ontwerp-tool zal dan het juiste aantal kilo breukstenen weergeven, zodat u exact weet welke hoeveelheid u het beste kunt bestellen.

Ardenner breuksteen grijs kopen bij Gabinova

Wilt u uw tuin een nieuwe stijl geven? Dan is de Ardenner grijs breuksteen van Gabinova een uitstekende keuze. U kunt de stenen eenvoudig online bij ons bestellen. Dankzij onze grote voorraad leveren wij deze bovendien snel bij u af. De korven zijn gemakkelijk te vullen door de stenen vanaf de bovenkant er in te laten storten. Door dit met de hand te doen krijgt u het mooiste en meest nauwkeurige resultaat. Woont u op de Waddeneilanden? Dan berekenen wij achteraf de extra kosten voor de boot. Deze kunt u contant voldoen bij aflevering. Kortom, de Ardenner grijs breuksteen bestelt u snel, eenvoudig én voordelig online bij Gabinova!

Wat is het verschil tussen Ardenner grijs breuksteen en split?

Het verschil tussen Ardenner grijs breuksteen en split, is het formaat van de stenen. Bij split is de grootte namelijk aanzienlijk kleiner, met een diameter die varieert tussen de 8 mm en 25 mm. De breuksteen is weer veel forser, deze heeft namelijk een diameter die ligt tussen 60 mm en 100 mm. Split wordt overigens ook niet gebruikt voor schanskorven, maar voornamelijk als (tuin)grind.

Let op: de kleur van de stenen kan in werkelijkheid licht afwijken van de afbeelding. Dit is afhankelijk van uw beeldscherm.


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Ardenner Grijs 60-100mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Ardenner grijs breukstenen