Blokhaard BBQ

Een gezellig haardvuur in de tuin is nu voor iedereen bereikbaar. De Blokhaard BBQ past namelijk uitstekend in elke tuin.

Gabinova levert de haard helemaal kant en klaar af tot op uw stoep. Zelf neerzetten en vullen met breukstenen van uw keuze en u kunt direct genieten van een knus vuur. Daarnaast is de blokhaard ook te gebruiken als barbecue.
Kortom: de ideale oplossing voor elke tuin!

Actie ! Nu de blokhaard gratis bezorgd !

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin hebt. Gabinova heeft voor elke tuin een geschikte haard. Onze Blokhaard BBQ is altijd een aanwinst. De haard heeft bescheiden afmetingen, maar is wel heel veelzijdig. Zoals elke haard is ook deze blokhaard te gebruiken als barbecue dankzij het standaard meegeleverde rooster. Vanzelfsprekend is de blokhaard superveilig dankzij dubbelwandige kachelpijpen, de stormkraag en de trekkap met vonkenvanger. Gabinova levert de blokhaard helemaal compleet af, indien gewenst tot in de tuin. Vullen met breukstenen en klaar. In combinatie met bijvoorbeeld een afscheiding van schanskorven, levert de blokhaard zo al een prachtig plaatje op. Het grote genieten begint pas echt als de zon 's avonds ondergaat en u het vuur aansteekt. Dan zult u zien dat de blokhaard een ultieme sfeermaker is.