Steenkorven

Een stijlvolle toevoeging aan uw tuin zijn steenkorven (schanskorven). Deze korven, ook wel schanskorven genoemd, maken uw tuin gezellig en worden vaak als omheining of erfafscheiding gebruikt. Maar de mogelijkheden zijn nog veel breder bij Gabinova. Doordat u zelf eenvoudig de optimale lengte, hoogte en diepte kunt aangeven zullen de steenkorven altijd passen in de tuin. Daarnaast kunt u zelf kiezen met welke breukstenen de korven worden gevuld. Wij zorgen ervoor dat de korven beschikken over stabiel stalen gaas zodat u er snel van kunt genieten in de tuin. 

Steenkorven schutting

U kunt uw tuin afscheiden op een stijlvolle manier met een steenkorven schutting. Vele schuttingen zijn van hout gemaakt, het nadeel hiervan is dat de duurzaamheid erg laag is. Binnen enkele jaren zie je dat deze al vervangen moeten worden. Met een steenkorven schutting heeft u hier geen last van. Daarnaast zijn deze onderhoudsvrij! Bij Gabinova kunt u een steenkorf met composieten schutting laten maken. Hiermee krijgt u de sfeer in de tuin dat hout met zich meebrengt en de duurzaamheid van een steenkorven schutting!

 

Steenkorven op maat

Doordat elke tuin anders is, is elke schanskorf ook anders vinden wij bij Gabinova. U kunt eenvoudig steenkorven op maat laten maken. Als eerst geeft u de afmetingen van uw tuin door en welke breukstenen uw voorkeur hebben. Daarnaast kunt u kiezen voor allerlei accessoires zoals watervallen en LED verlichting. Een schanskorf waterval brengt veel sfeer in de tuin door het vallende water. Ontwerp zelf eenvoudig uw steenkorven op maat bij Gabinova en geniet snel van de sfeer dat de korven en stenen met zich meebrengen naar uw tuin.

 

Steenkorven voortuin

Naast een tuin kunt u ook uw voortuin decoreren met steenkorven. Hierbij kunt u denken aan allerlei schanskorf decoratie als bloempotten, tuinbanken maar ook schuttingen. Steenkorven voortuin geven uw huis stijl, gelijk al bij aankomst. Wij leveren de korven voorgemonteerd bij u af. U hoeft deze slechts te plaatsen en vullen met de bijgeleverde stenen. Wij leveren C-ringen mee waardoor u korven onderling aan elkaar kunt verbinden. Uw steenkorven voortuin of achtertuin ontwerpt u zelf op maat bij Gabinova!