Rouge Royal breuksteen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen

Rouge Royal 60-100mm

Rouge Royal 60-100mm per kg

€ 0,19

Wilt u uw tuin een warmere uitstraling geven? Dan is de Rouge Royal breuksteen iets voor u! De steen is afkomstig uit België heeft een luxe stijl en een rood marmeren kleur. Verder zijn deze breukstenen voorzien van witte aders. Door deze witte aders krijgt de schanskorf met de Rouge Royal breuksteen een speels, maar ook natuurlijk effect. De stenen zijn wat hoekiger dan keien doordat ze in groeves worden gewonnen. Meestal zijn deze kleurvaste stenen te vinden in rotstuinen en parken, maar wij weten zeker dat deze steen ook prachtig zal staan in uw tuin!


Uitgebreide informatie
Beschrijving

Details

Rouge Royal marmeren breuksteen

Wij hebben de maat 60 - 100 mm van de Rouge Royal marmeren breuksteen in het assortiment. Deze is toe te passen in korven met een diepte vanaf 22 cm. U kunt de stenen los kopen bij ons, maar ook in combinatie met korven. Wanneer u ze los koop kunt u ze per kilo bestellen. De stenen wegen ongeveer 1700 kilo per m³. Wilt u de Rouge Royal marmeren breuksteen in combinatie met schanskorven kopen? Dan kunt u de korven zelf ontwerpen met onze online tool. Deze tool berekent dan automatisch hoeveel kilo u voor uw korven nodig heeft!


Rouge Royal breuksteen Gabinova

Wanneer u de Rouge Royal breuksteen bij Gabinova bestelt, kunt u deze binnen enkele dagen in huis verwachten. Dit komt doordat wij vele stenen op voorraad hebben. Ook wanneer u op de Waddeneilanden woont is dit geen probleem. Wij rekenen dan achteraf € 100,00 extra voor de bootkosten. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Het vullen van de korven is erg eenvoudig. U kunt de stenen vanaf boven er in laten storten. Het is aan te raden dit met de hand te doen, dan krijgt u het mooiste effect. De kleur van de breuksteen kan in werkelijkheid licht afwijken, dit is afhankelijk van uw beeldscherm. Heeft u vragen over de Rouge Royal breuksteen van Gabinova? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice!

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Rouge Royal breukstenen