Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Rouge Royal breukstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Rouge Royal 60-100mm per kg
€ 0,22
Aantal

Wilt u uw tuin een warmere uitstraling geven? Dan is de Rouge Royal breuksteen iets voor u! De steen is afkomstig uit België heeft een luxe stijl en een rood marmeren kleur. Verder zijn deze breukstenen voorzien van witte aders. Door deze witte aders krijgt de schanskorf met de Rouge Royal breuksteen een speels, maar ook natuurlijk effect. De stenen zijn wat hoekiger dan keien doordat ze in groeves worden gewonnen. Meestal zijn deze kleurvaste stenen te vinden in rotstuinen en parken, maar wij weten zeker dat deze steen ook prachtig zal staan in uw tuin!

Gewicht per m³: 1700 kg.

 

 

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Rouge Royal marmeren breuksteen

Wij hebben de maat 60 - 100 mm van de Rouge Royal marmeren breuksteen in het assortiment. Deze is toe te passen in korven met een diepte vanaf 22 cm. U kunt de stenen los kopen bij ons, maar ook in combinatie met korven. Wanneer u ze los koop kunt u ze per kilo bestellen. De stenen wegen ongeveer 1700 kilo per m³. Wilt u de Rouge Royal marmeren breuksteen in combinatie met schanskorven kopen? Dan kunt u de korven zelf ontwerpen met onze online tool. Deze tool berekent dan automatisch hoeveel kilo u voor uw korven nodig heeft!


Rouge Royal breuksteen Gabinova

Wanneer u de Rouge Royal breuksteen bij Gabinova bestelt, kunt u deze binnen enkele dagen in huis verwachten. Dit komt doordat wij vele stenen op voorraad hebben. Ook wanneer u op de Waddeneilanden woont is dit geen probleem. Wij rekenen dan achteraf € 100,00 extra voor de bootkosten. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Het vullen van de korven is erg eenvoudig. U kunt de stenen vanaf boven er in laten storten. Het is aan te raden dit met de hand te doen, dan krijgt u het mooiste effect. De kleur van de breuksteen kan in werkelijkheid licht afwijken, dit is afhankelijk van uw beeldscherm. Heeft u vragen over de Rouge Royal breuksteen van Gabinova? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice!


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Rouge Royal 60-100mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Rouge Royal breukstenen