Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Lava Krotzen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Lava Krotzen 40-80mm per kg
€ 0,22
Aantal
Lava Krotzen 60-200mm per kg
€ 0,22
Aantal

Versier uw schanskorven met Lava Krotzen. Dit zijn zeer licht poreuze stenen, ook wel lavakorrel genoemd. Deze steensoort wordt vooral toegepast als schanskorven niet zwaar mogen zijn. Doordat ze licht van gewicht zijn, zijn deze stenen ideaal wanneer u uw dakterras wilt decoreren met schanskorven! Lava Krotzen hebben een bruine kleur en worden gewonnen in het Eifelgebied in Duitsland. Dit gesteente ontstaat na stolling van vloeibaar lava na een vulkaanuitbarsting. Tijdens het stollen bevinden er zich luchtbellen in Lava Krotzen waardoor het een zeer poreus en waterdoorlatend gesteente wordt.

Gewicht per m³: 1200 kg.

Verkrijgbaar in 2 maten.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Lava Krotzen schanskorven

Een bijkomend voordeel van de stenen is dat ze een geluidswerende werking hebben. Bij Gabinova vindt u twee maten Lava Krotzen voor de schanskorven:

  • Lava Krotzen 40 - 80 mm
  • Lava Krotzen 60 - 200 mm

De kleine variant stenen zijn geschikt voor korven vanaf 12 cm diep en de grotere variant voor korven vanaf 27 cm diep. Naast dat u Lava Krotzen voor uw schanskorven kunt toepassen, zijn de stenen ook erg geschikt als versiering van uw tuin of rondom uw vijver.

 

Lava Krotzen kopen

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig Lava Krotzen kopen. Deze breuksteen is erg licht van gewicht en weegt per kubieke meter ongeveer 1200 kg. Zo kunt u eenvoudig berekenen hoeveel stenen u nodig heeft. Wij raden u aan de schanskorven handmatig te vullen met de Lava Krotzen voor het beste resultaat. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra voor de bootkosten. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Wanneer u Lava Krotzen gaat kopen kan het zijn dat de kleur van het gesteente een beetje kan afwijken. Bestel nu en ontvangt de stenen binnen enkele dagen in uw tuin of op uw dakterras!

 

Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Lava krotzen 40-80mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Lava Krotzen