Lava Krotzen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen

Lava Krotzen 80-200mm

Lava Krotzen 40-80mm per kg

€ 0,19
Lava Krotzen 80-200mm

Lava Krotzen 60-200mm per kg

€ 0,19

Versier uw schanskorven met Lava Krotzen. Dit zijn zeer licht poreuze stenen, ook wel lavakorrel genoemd. Deze steensoort wordt vooral toegepast als schanskorven niet zwaar mogen zijn. Doordat ze licht van gewicht zijn, zijn deze stenen ideaal wanneer u uw dakterras wilt decoreren met schanskorven! Lava Krotzen hebben een bruine kleur en worden gewonnen in het Eifelgebied in Duitsland. Dit gesteente ontstaat na stolling van vloeibaar lava na een vulkaanuitbarsting. Tijdens het stollen bevinden er zich luchtbellen in Lava Krotzen waardoor het een zeer poreus en waterdoorlatend gesteente wordt.

Uitgebreide informatie
Beschrijving

Details

Lava Krotzen schanskorven

Een bijkomend voordeel van de stenen is dat ze een geluidswerende werking hebben. Bij Gabinova vindt u twee maten Lava Krotzen voor de schanskorven:

  • Lava Krotzen 40 - 80 mm
  • Lava Krotzen 60 - 200 mm

De kleine variant stenen zijn geschikt voor korven vanaf 12 cm diep en de grotere variant voor korven vanaf 27 cm diep. Naast dat u Lava Krotzen voor uw schanskorven kunt toepassen, zijn de stenen ook erg geschikt als versiering van uw tuin of rondom uw vijver.


Lava Krotzen kopen

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig Lava Krotzen kopen. Deze breuksteen is erg licht van gewicht en weegt per kubieke meter ongeveer 1200 kg. Zo kunt u eenvoudig berekenen hoeveel stenen u nodig heeft. Wij raden u aan de schanskorven handmatig te vullen met de Lava Krotzen voor het beste resultaat. Bij levering op de Waddeneilanden berekenen wij achteraf extra voor de bootkosten. U kunt deze contant voldoen bij aflevering. Wanneer u Lava Krotzen gaat kopen kan het zijn dat de kleur van het gesteente een beetje kan afwijken. Bestel nu en ontvangt de stenen binnen enkele dagen in uw tuin of op uw dakterras!

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Lava Krotzen