Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

Lava Krotzen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Lava Krotzen 40-80mm per kg
€ 0,22
Aantal
Lava Krotzen 60-200mm per kg
€ 0,22
Aantal

Versier uw schanskorven met de unieke Lava Krotzen. Deze lichtgewicht en poreuze stenen, bekend als lavakorrels, zijn een ideale keuze voor wanneer uw schanskorven niet te zwaar mogen zijn. Deze speciale steensoort is bijzonder geschikt voor het decoreren van dakterrassen met schanskorven, dankzij hun lichte gewicht.

Gewicht per m³: 1200 kg.

Verkrijgbaar in 2 maten.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Oorsprong en kenmerken

Lava Krotzen, met hun karakteristieke bruine kleur, worden gewonnen in het Eifelgebied in Duitsland. Deze stenen ontstaan uit de stolling van vloeibare lava na een vulkaanuitbarsting. Het unieke aan Lava Krotzen is dat tijdens het stollingsproces luchtbellen in de stenen terechtkomen. Dit zorgt ervoor dat ze een zeer poreuze en waterdoorlatende structuur krijgen.

Eigenschappen van Lava Krotzen

Een opmerkelijk voordeel van Lava Krotzen is hun geluidswerende eigenschap. Ze zijn een perfecte aanvulling op onze geluidwerende schanskorven. Gabinova biedt Lava Krotzen aan in twee formaten, zodat u de uitstraling van uw buitenruimte volledig naar wens kunt aanpassen. De beschikbare maten zijn:

  • Lava Krotzen 40 - 80 mm
  • Lava Krotzen 60 - 200 mm

De kleinere stenen zijn geschikt voor korven vanaf 12 cm diep, terwijl de grotere variant voor korven vanaf 27 cm diep geschikt is. Een kleinere steen zal een fijnere en meer gedetailleerde uitstraling geven, terwijl een grotere steen wat robuuster oogt en zorgt voor een meer opvallende en stoere look in uw tuin of op uw dakterras. Naast het gebruik in steenkorven, zijn Lava Krotzen ook uitstekend inzetbaar als decoratie in uw tuin of rondom de vijver.

Lava Krotzen kopen doet u online bij Gabinova

Het kopen van Lava Krotzen is eenvoudig via onze webwinkel. Deze breuksteen is verrassend licht en weegt ongeveer 1200 kg per kubieke meter. Dit maakt het gemakkelijk om te berekenen hoeveel stenen u nodig heeft. Voor het beste resultaat raden we aan de schanskorven handmatig te vullen met Lava Krotzen. Houd er rekening mee dat de kleur van het gesteente licht kan variëren. Bestel nu en ontvang de stenen binnen enkele dagen thuis, klaar voor gebruik in uw tuin of op uw dakterras!

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden worden achteraf extra kosten berekend voor de bootkosten. Deze kosten kunt u contant voldoen bij aflevering.


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Lava krotzen 40-80mm

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Lava Krotzen