Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Vanaf € 650,00

Tot € 779,95

Aluminium composiet schuttingdeur

Op voorraad

Schuttingdeur inclusief hang- en sluitwerk, kleur composiet stapelplanken naar keuze!

(deur inclusief verstelbare scharnieren, hoekhengen, bevestigingsmateriaal, inbouwslotset, cilinder met sleutels en composiet planken)


Stapelplanken voor deuren dienen op kleur besteld te worden, omdat alle kleuren en variaties hierin kunnen worden gebruikt. Er zijn geen stapel-eindplanken nodig, omdat de bovenste stapelplank op een bepaalde hoogte moet worden gezaagd. Hou altijd tussen bovenste stapelplank en bovenafsluiter minimaal ca. 10 mm vrije ruimte. Ook moeten de planken kunnen uitzetten in de breedterichting, houdt hiervoor ca. 5 mm vrije ruimte aan beide zijden.

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Aluminium composiet schuttingdeur
Aluminium composiet schuttingdeur aanpassen
Aluminium composiet schuttingdeur
Totaal samengestelde prijs: 

€ 650,00

Samenvatting

  Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

  Aluminium composiet schuttingdeur
  Totaal samengestelde prijs: 

  € 650,00

  Uitsparingen voor het inbouwslot zijn aangebracht, de uitsparingen (boorgaten) voor de slotbouten van de hengen dienen nog gemaakt te worden in het stalen frame. De hengen moeten gemonteerd worden in het stalen frame aan boven- en onderzijde. Eerste slotbout van de heng altijd monteren in de verticale staander van het frame, overige slotbouten verdelen over de lengte van de heng. De boorgaten kunt u voor een langere levensduur nog behandelen met een zinkspray.

  De bovenafsluiter wordt dus samen met het verticale U-profiel van de deur vast gemonteerd met een slotbout aan de bovenste heng. De andere zijde van de bovenafsluiter wordt met de meegeleverde zelfborende schroeven vast gemonteerd (eventueel eerst iets kleiner voorboren) aan de andere verticale U-profiel. De deur kan tijdens deze laatste handeling haaks gericht worden wanneer de deur met hengen in de duimen hangen. De deur eerst haaks op de juiste hoogte brengen en dan fixeren met de zelfborende schroeven.

  Montagetip

  Hou bij de montage van de deur rekening met 7 mm vrije ruimte aan beide zijden, tussen paal en deur. Download hier onze montagenhandleiding.

  Let op!!

  Doordat de framedeuren door het gewicht van de stapelplanken een fractie kunnen doorhangen, zijn deze framedeuren niet geschikt voor het gebruik als dubbele deuren.

  Bij deze stalen framedeuren dient de deurstop ter hoogte van de deurklink uitgespaard te worden, zodat er een apart boven- en apart ondergedeelte van de deurstop op de paal wordt gemonteerd.

  Specificaties:

  Plankdikte: n.v.t., de frames zijn ontworpen voor het plaatsen van stapelplanken
  Afmetingen:

  ca. 90 x 200 cm.
  ca. 100 x 180 cm.
  ca. 100 x 200 cm.


  U kunt de hoogte van de ca. 1,95 cm hoge uitvoering naar bijvoorbeeld 2 meter brengen door onderaan 5 cm ruimte te creëren.

  Dikte totale deur: ca. 3,5 cm
  Kleuren: gegalvaniseerd (u kunt dit stalen frame eventueel zelf een kleur geven)
  Dwarsbalken: n.v.t.
  Dikte dwarsbalken: n.v.t.
  Accessoires: Deze deurframes worden met inbouwslot (met 3 sleutels) en hengen en duimenset als complete set geleverd.

  Deur wordt als bouwpakket geleverd. Niet voorgemonteerd.


  Levertijd
  ± 5 tot 10 werkdagen