Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat
Bezorging en afhalen

Duitse kalkstenen

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen
Gegroepeerde product items
Duitse kalksteen 40-80mm per kg
€ 0,15
Aantal

Bent u op zoek naar een stijlvolle muisgrijze steen? De Duitse kalksteen van Gabinova geeft uw tuin een luxe uitstraling. Deze breuksteen is afkomstig uit een kalksteengroeve in Duitsland. Door deze kleur geeft de Duitse kalksteen een luxe uitstraling aan uw tuin. U kunt de stenen toepassen als decoratie, maar ze zijn ook erg geschikt om te plaatsen in een schanskorf. Door de bovenkant van de schanskorf open te houden kunt u de Duitse kalksteen gemakkelijk in de korven storten. U krijgt het mooiste effect wanneer u dit rustig met de hand doet.

Gewicht per m³: 1700 kg.

 

Coronavirus

√ Contact vrij leveren

√ Maatregelen voor uw en onze veiligheid

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

√ Levering op maat

√ Jarenlange ervaring

√ Eigen productie en transport

Duitse kalksteen 40 - 80 mm

De Duitse kalksteen 40 - 80 mm is geschikt voor korven met een diepte van minimaal 17 cm. U kunt de stenen bestellen door het gewenste aantal kilo in te vullen. Per m³ wegen de stenen ongeveer 1700 kg. U kunt bij ons uw steenkorven ook zelf ontwerpen. Hierbij vult u zelf de afmeting in de soort steen die u wenst. Vervolgens wordt er automatisch berekend hoeveel stenen u nodig heeft.

 

Duitse kalksteen Gabinova

Bestel de Duitse kalksteen online bij Gabinova. Wij hebben vele soorten stenen op voorraad. Dit betekent dat wij uw bestelling snel kunnen leveren. Het is belangrijk om te weten dat de kleur in werkelijkheid licht kan afwijken van de afbeelding. Woont u op de Waddeneilanden? Dan berekenen wij achteraf de extra kosten voor de boot. Deze kunt u contant voldoen bij aflevering. De Duitse kalksteen koopt u voordelig bij Gabinova!


Levertijd
± 5 tot 10 werkdagen
Duitse kalksteen 40-80mm in korf

Gabinova betaalmethode Ideal Gabinova betaalmethode Visacard Gabinova betaalmethode Mastercard Gabinova betaalmethode American Express Gabinova betaalmethode Maestro Gabinova betaalmethode Paypal Gabinova betaalmethode Afterpay

Duitse kalkstenen