Duitse kalksteen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Levertijd: ± 5 tot 10 werkdagen

Duitse kalksteen 80-120mm

Duitse kalksteen 40-80mm per kg

€ 0,12
Duitse kalksteen 80-120mm

Duitse kalksteen 80-120mm per kg

€ 0,12

Bent u op zoek naar een stijlvolle muisgrijze steen? De Duitse kalksteen van Gabinova geeft uw tuin een luxe uitstraling. Deze breuksteen is afkomstig uit een kalksteengroeve in Duitsland. Door deze kleur geeft de Duitse kalksteen een luxe uitstraling aan uw tuin. U kunt de stenen toepassen als decoratie, maar ze zijn ook erg geschikt om te plaatsen in een schanskorf. Door de bovenkant van de schanskorf open te houden kunt u de Duitse kalksteen gemakkelijk in de korven storten. U krijgt het mooiste effect wanneer u dit rustig met de hand doet.

Uitgebreide informatie
Beschrijving

Details

Duitse kalksteen 40 - 80 mm

Bij Gabinova vindt u kalksteen in verschillende formaten. Wij hebben deze soort steen in verschillende maten:

  • Duitse kalksteen 40 - 80 mm
  • Duitse kalksteen 80 - 120 mm

De grootste variant is geschikt voor korven met een diepte van 22 cm. De Duitse kalksteen 40 - 80 mm is geschikt voor korven met een diepte van minimaal 17 cm. U kunt de stenen bestellen door het gewenste aantal kilo in te vullen. Per m³ wegen de stenen ongeveer 1700 kg. U kunt bij ons uw steenkorven ook zelf ontwerpen. Hierbij vult u zelf de afmeting in de soort steen die u wenst. Vervolgens wordt er automatisch berekend hoeveel stenen u nodig heeft.


Duitse kalksteen Gabinova

Bestel de Duitse kalksteen online bij Gabinova. Wij hebben vele soorten stenen op voorraad. Dit betekent dat wij uw bestelling snel kunnen leveren. Het is belangrijk om te weten dat de kleur in werkelijkheid licht kan afwijken van de afbeelding. Woont u op de Waddeneilanden? Dan berekenen wij achter de extra kosten voor de boot. Deze kunt u contant voldoen bij aflevering. De Duitse kalksteen koopt u voordelig bij Gabinova!

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd ± 5 tot 10 werkdagen
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Duitse kalkstenen