Upload een jpg,jpeg,png,pdf bestand
Overtuig uzelf, en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. En wij maken speciaal voor u een offerte op maat

 

Schanskorven 2023 trend

Schanskorven ook in 2023 een mooie aanvulling van uw tuin

Schanskorven zijn een populaire manier om een tuin een natuurlijke en rustieke uitstraling te geven. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals stenen, aarde en planten en worden vaak gebruikt als erosiebescherming, om gazonranden te markeren of om een natuurlijke afscheiding te creëren.

LEES MEER

Schanskorven toepassing

Schanskorven en steenkorven en de toepassing in de praktijk

Schanskorven worden gemaakt van steigerbuizen die in de grond worden gestoken. De palen worden vervolgens verbonden met draden of netten om een korf te vormen. Deze korf wordt vervolgens gevuld met breuksteen, waardoor een solide fundament wordt gecreëerd. Schanskorven zijn een duurzame techniek.

LEES MEER

Meest gestelde vragen steenkorven

De 5 meest gestelde vragen over Steenkorven uit de praktijk

Steenkorven zijn een uniek en functioneel onderdeel van veel tuinen en landschappen. In deze blog beantwoorden wij de 5 meest gestelde vragen over steenkorven. Heeft u nog vragen die in deze blog niet beantwoord zijn? Dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met onze experts.

LEES MEER

Suslight Ledverlichting

Veelzijdigheid van de Ledverlichting van Suslight 

Behalve verschillende soorten en maten verlichting is ook de voeding veelzijdig. Ons betrouwbare 24V systeem zorgt voor een briljant resultaat. Is er ergens nog een 230V aansluiting? Geen probleem, ook daar kunnen de meeste Suslight armaturen op aangesloten worden.

LEES MEER

Wat kosten schanskorven met vulling?

Wat kosten schanskorven met vulling?

De prijs van schanskorven is eenvoudig te berekenen, maar hoeveel kosten schanskorven met vulling nou eigenlijk? Bij Gabinova vindt u snel en eenvoudig een antwoord op deze vraag door gebruik te maken van onze rekenmodule!

LEES MEER

Welke steen in schanskorf?

Welke steen in schanskorf?

Wilt u uw tuin inrichten met natuursteen zonder complete muren te moeten bouwen? Een schanskorf die u kunt vullen met breukstenen is een mooie en stijlvolle oplossing! Deze constructie geeft u alle mogelijkheid om te variëren.

LEES MEER

 

Hoe maak je een schanskorf

Hoe maak je een schanskorf?

Wij laten u zien dat het aanleggen van schanskorven helemaal niet zo moeilijk is. Gabinova levert de korven kant en klaar en voorgemonteerd af.  Wij laten aan de bovenkant een scharnierende deksel...
 

 

Wat kost een stenen afscheiding?

Wat kost een stenen afscheiding?

Wilt u een stenen schutting plaatsen of een tuin aanleggen met mooie afscheidingen? Dan zijn schanskorven een uitstekende keuze! U kunt ze eenvoudig online bij Gabinova bestellen in de door u gewenste afmetingen met breukstenen naar keuze. 

LEES MEER

Bereken kg stenen in schanskorf

Hoeveel kg stenen in schanskorven?

Bij Gabinova kunt u niet alleen eenvoudig de prijs berekenen, maar ook het aantal kg stenen benodigd voor uw schanskorven. In onze rekenmodule kunt u eenvoudig de lengte, breedte en hoogte van uw steenkorf- of schanskorfomheining invoeren.

LEES MEER

Bestelprocedure

Bestelprocedure van Schanskorven?

Bent u ook nieuwsgierig hoe het bestellen van schanskorven of steenkorven precies in zijn werk gaat? Lees dan dit blog artikel en bekijk de video die wij voor u hebben laten maken. Nog vragen? Wij beantwoorden deze graag.

LEES MEER

 

Hoe breed moet een schanskorf zijn?

Hoe breed moet een schanskorf zijn?

Gabinova produceert haar schanskorven helemaal in eigen productie, van hoogwaardig netten en Duitse kwaliteit. De netten bestaan voor 95% uit zink en 5% aluminium. De draadnetten hebben een draaddikte van 4 mm en een maaswijdte van 50 x 50 millimeter. 

LEES MEER

Schanskorven schoonhouden

Houd uw schanskorven schoon!?

Even een misverstandje ophelderen. Met onderhoudsvrije korven bedoelen wij niet dat u ze nooit hoeft schoon te maken. Dus: bij de volgende schrobbeurt van uw terras, raden wij aan om de korven even mee te pakken.

LEES MEER

Buxusrups

Buxusrupsje nooitgenoeg

We hebben een plaag in Nederland. Geen buxushaag is nog veilig voor de buxusrups. Veel klanten gaan op zoek naar een alternatief. Een ding weet u zeker: schanskorven zijn ongevoelig voor invasies van verwoestend ongedierte.

LEES MEER

 

Glasbrokken

De grootste keuze glasbrokken in Europa!

In steenkorven zitten stenen. Fout. Wij leveren op dit moment heel veel glasbrokken als korfvulling. Een aantal klanten brengt bovendien verlichting aan in de korven, wat een prachtig effect geeft. Wij heffen vast het glas op het succes van onze glasbrokken.

LEES MEER

Droogte

Het is droog. Gortdroog.

Met het vliegtuig op vakantie geweest? Vanuit de lucht begint ons land inmiddels aardig te lijken op - pak 'um beet - Spanje of Portugal. De droogte laat haar sporen duidelijk na in het landschap. Dat zal in de meeste tuinen niet anders zijn. 

LEES MEER

6 Redenen om voor schanskorven te kiezen

6 Redenen om voor schanskorven te kiezen

Schanskorven, u ziet ze waarschijnlijk ook overal verschijnen. Waarom kiezen mensen voor schanskorven in plaats van de "normale" of "standaard" schutting? Wij hebben de 6 belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet. U leest ze alle 6 in deze blog.

LEES MEER

 

Schanskorf ideeën

Schanskorf ideeën voor uw tuin

Een nieuw tuinjaar is begonnen. Hoewel er in de tuin steeds wordt overwinterd, zijn veel tuinbezitters al druk bezig met het maken van plannen voor het komende seizoen. Welke bloemen en planten moeten er dit jaar in tuin en bloembakken komen?

LEES MEER

Schanskorven vullen met breukstenen of glasbrokken

Schanskorven vullen met breukstenen of glasbrokken

In ons ruime assortiment vindt u precies wat u zoekt! Kiest u voor de strakke, donkere basalt breuksteen of wat dacht u van een combinatie van verschillende soorten voor speelse uitstraling of zelfs een laag glasbrokken om het geheel helemaal af te maken?

LEES MEER

Schanskorven waarom

Waarom je voor Schanskorven zou moeten kiezen

Schanskorven zijn een geweldige optie voor allerlei soorten bouw- en landschapsprojecten. In deze blog enkele redenen waarom je voor schanskorven zou moeten kiezen

LEES MEER

Waarom schanskorven kopen

Waarom je schanskorven moet kopen!?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van schanskorven, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat je de beste optie voor jouw project vindt.

LEES MEER

5 redenen om te kiezen voor schanskorfzuilen

5 redenen om te kiezen voor schanskorfzuilen

In deze blog gaan we dieper in op schanskorfzuilen en waarom ze een goede keuze kunnen zijn voor jouw buitenruimte.

LEES MEER

Schanskorf letters in Lautenthal

Schanskorf letters in Lautenthal

In Lautenthal, een klein stadje in Duitsland, zijn schanskorven een populair middel om schuttingen en woorden te maken voor verschillende doeleinden. 

LEES MEER